Näin Matti Nykänen meni Tampereella tajuttomaksi ja sai mustan silmän – hurjat kuvat: En minä ihan selvinpäin ollut!

Uutiset | 04.09.2017 09:25

Legendaarinen mäkikotka Matti Nykänen, 54, on viettänyt pitkään rauhallisista perhe-elämää Pia-vaimonsa kanssa Joutsenossa, mutta toissaviikonloppuna herra alkoholi astui jälleen kehiin. Matti matkusti viime viikon sunnuntaina Tampereelle, sillä hänellä oli sovittu maanantaille tv-kuvaukset.

Sunnuntai-iltana Matti kertoi lähtevänsä ystävänsä ja thainyrkkeilyn maailmanmestarin Jesse Palannon kanssa Tampereen yöelämään. Jesse asuu Tampereella, joten hän oli juuri oikea opas Masalle kaupungin baarikierrosta varten.

- Käymme koko Tampereen kapakat läpi, Matti naureskeli sunnuntai-iltana.

Matti

Maanantaiaamuna puhelimeen vastaa hilpeällä tuulella oleva Matti, joka kertoo, ettei baari-ilta mennytkään aivan suunnitelmien mukaan. Matti nimittäin kaatui ja sen seurauksena taju meni ja silmä muurautui umpeen.

LUE: Matti Nykäsen raju ryyppyputki päättyi karusti: makasi tajuttomana Tampereen kadulla, silmä muurautui – pysäyttävä kuva!

- Perhana, horjahdin Hämeenkadulla ja nyt on silmä mustana. Pitää mennä ostamaan aurinkolasit, Matti tuumaa.

Matti baarissa

Seiska päätti lähteä Tampereelle katsomaan, missä kunnossa mies on. Masa löytyi paikallisesta baarista lonkerotuoppi edessä ja oikea silmä muurautuneena täysin kiinni. Masa kiistää, että hän olisi saanut nyrkistä.

- Perhana, ei mua kukaan lyö. Jos lyö, lyön takaisin. Kävelin, menin aivan mukkelismakkelis ja taju lähti. Kaverit sanoivat, että makasin tajuttomana kadulla 20 minuuttia.

Kaverit yrittivät herättää tajutonta Mattia ja lopulta hälyttivät ambulanssin paikalle.

- Hoitajat olisivat halunneet ottaa mut mukaansa, mutta minä en perhana mihinkään sairaalaan lähde kesken illan. En minä ihan selvin päin kompuroinut, vaan alkoholilla oli osuutta asiaan. Menin hotellille yöllä verissä päin, Masa kertoo.

Matilla piti olla maanantai-iltana tv-ohjelman nauhoitukset, mutta hän peruutti osallistumisen ohjelmaan. Kuvausten aikaan Matti bongattiin makaamasta tamperelaishotellin hississä.

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!