VilleGalle oli polttaa itsensä loppuun.

VilleGalle oli polttaa itsensä loppuun – Vain elämää -tähti paiskasi mikrofonin lattialle ja poistui kesken keikan!

20.09.2019 07:49

Joulukuussa tulee 10 vuotta siitä, kun helsinkiläinen ilmastointiasentaja latasi kaverinsa kanssa omatekemänsä musiikkivideon YouTubeen.

Sen jälkeen VilleGallen ja Jaren luoma räppilumipallo nimeltä JVG alkoi vyöryä vastustamattomasti kohti megamenestystä. Kultalevyjä on sadellut ovista ja ikkunoista, eikä VilleGallenkaan ole sen koommin tarvinnut tehdä ilmastointiasennuksia elääkseen.

– Ollaan tehty Jaren kanssa hulluna hommia, 6–7 albumia ja varmaan 1 000 keikkaa. Se on ollut hemmetin hienoa mutta samalla myös kuluttavaa, 31-vuotias rap-tähti tunnustaa Seiskalle.

Lue myös: Elastinen ja VilleGalle herkistyvät totaalisesti Vain elämää -jaksossa: raavaat räppärit itkevät avoimesti – ”En muista, että olisi koskaan käynyt noin”

Nelosen Vain elämää -ohjelman 10. juhlakaudella vietetään tänä perjantaina VilleGallen päivää.
Nelosen Vain elämää -ohjelman 10. juhlakaudella vietetään tänä perjantaina VilleGallen päivää.

 

Tukka putkella

Oli sitten lääkäri, hitsari tai räppäri, ihanneammatissakin saattaa piillä sudenkuoppa. Kun työnteko maittaa eikä kukaan ole polkemassa jarrua, voi ajaa itsensä uuvuksiin.

– Olemme nuoria ja ahkeria jätkiä. Olemme tykänneet tehdä töitä, perustaneet levy-yhtiön ja puuhailleet kaikenlaista. On tapahtunut paljon kivoja juttuja, ja niitä juttuja on ollut kiva tehdä. Mutta välillä on lepääminen unohtunut, VilleGalle myöntää.

– Sitten voikin käydä niin, että on 10 vuoden jälkeen otsa kurtussa.

Lue myös: VilleGallelta harvinaisen suorasanainen avautuminen – kertoo Vain elämää -jaksossaan tiukasta isästään: ”Tuli aina sellainen fiilis, ettei mikään riitä”

VilleGalle voi paremmin nyt, kun on ymmärtänyt levon merkityksen. – Juostiin Jaren kanssa ympäriämpäri kyliä ja vedettiin jopa kolme keikkaa päivässä. Jossain vaiheessa sellaiseen uupuu.
VilleGalle voi paremmin nyt, kun on ymmärtänyt levon merkityksen. – Juostiin Jaren kanssa ympäriämpäri kyliä ja vedettiin jopa kolme keikkaa päivässä. Jossain vaiheessa sellaiseen uupuu.

 

Välikohtaus Rukalla

Tästä saadaan konkreettinen esimerkki Nelosen Vain elämää -ohjelmassa, jossa vietetään tänään perjantaina VilleGallen päivää. Räppäri kertoo tv-kameroille eräästä välikohtauksesta viime kevään Rukan-keikan yhteydessä.

– Pari biisiä ennen keikan loppua heitin mikrofonin lattialle ja lähdin vaan hotellihuoneeseen. Oli tosi vaikeaa myöntää itselle, että täytyy pitää taukoa, tai voi tapahtua jotain vakavampaa, räppäri kertoo ohjelmassa.

– Onneksi tajusimme sitten pitää sitä taukoa. Siihen saakka olimme kuitenkin heittäneet sen 100 keikkaa vuodessa. Kyllähän ihminen väsyy sellaiseen, VilleGalle huokaa nyt Seiskalle.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!