Janita Lukkarinen

Viimeiseen asti! Saattokotiin siirretty Janita Lukkarinen otti sähköhoidon ja hankki blenderin terveysjuomien tekoon: "Haluan elää jokaisen hetken"

03.01.2020 15:28

Haluan elää jokaisen hetken ja käyttää kaikki mahdollisuudet ja keinot, mitä olemassa on.

Kuolemansairas Janita Lukkarinen, 26, on hyväksynyt tosiasian, että kuluva vuosi voi olla hänen elämänsä viimeinen. Seiska on kertonut Janitan syöpätaistelun vaiheista seikkaperäisesti, voit lukea juttuja klikkaamalla tästä. 

Seiska tapasi Janitan saattohoitokodissa Helsingissä joulun jälkeen. Sairaus on heikentänyt kaunottaren elinvoimaa, mutta hän tahtoo viettää täyttä elämää, kaikesta huolimatta. 

- Kävin ”sähköhoidossa” ja hankimme blenderin, jolla voimme valmistaa minulle terveysjuomia. Halusimme myös äidin kanssa tehdä jotain yhdessä ja kävimme ottamassa kummallekin nenäkorut.

Taulut

Janita kertoo, että on haastattelupäivänä jaksanut olla liikkeellä ja käydä tapaamassa sukulaisia.

- Sain aivan ihanan lahjan enoltani Tero Kainolta. Hän oli piirtänyt minusta kuvan ajalta ennen kuin sairastuin. Kuva oli kehystetty tauluksi.

Janita

Pelottavat uutiset

Viikko ennen jouluaattoa tosi-tv-kaunotar sai puhelimitse sokkiuutisia lääkäriltään. Tuolloin hän oli äitinsä kanssa matkalla Savoon. Lääkärin mukaan syöpä oli levinnyt entistä laajemmalle eli taudista oli tullut aiempaa vakavampi.

- Tarkemmissa kuvissa näkyi, ettei syöpä olekaan paikallinen, vaan se on levinnyt vatsalaukkuun.

Lue myös: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen sai sokkiuutisen lääkäriltä: ”Olen todennäköisesti kuollut puolen vuoden päästä!”

Janita kertoo romahtaneensa uutisesta täysin.

- En enää tiedä, mitä järkeä missään on. Olen todennäköisesti kuollut puolen vuoden päästä. Äitikin sanoi, että hänen tekisi mieli vaan ottaa minua kädestä kiinni ja ajaa yhdessä autolla päin kalliota.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!