Viikonlopun sokkikäänne! TIS-Jonna tilittää IG:ssä sotketun kodin keskeltä: Mies ryyppäsi kaksi päivää, en anna mitään viimeisiä mahdollisuuksia!

Uutiset | 22.03.2020 17:51

Temppareista tuttu Jonna kertoi seuraajilleen tammikuussa, että hän ja miesystävä Janne laittoivat lusikat jakoon. Janne muutti tiettävästi Kaakkois-Suomeen ja Jonna vuokrasi itselleen kodin Helsingin kantakaupungista.

Muistatko? Janne erosi Tiasta ja seurustelee Jonnan kanssa: ”Olemme tosi onnellisia”

Koronan takia kotiin eristäytyvä Jonna julkaisi viikonloppuna hämmentävän IG-Storyn, jossa hän tilittää tapahtumia viime päiviltä.

- Miten voi ryypätä kaksi päivää putkeen ja silleen! Näköjään drinksut maistuu. 

Mies sekosi

Jonna tylyttää miestä, jota on tapaillut Jannen jälkeen. Jonna esittelee videolla kotiaan. Tavarat ovat hujan hajan lattialla, kuvassa näkyy rikkoontunut televisio. Siihen on osunut jokin. Jonnalla on asunnossa koira. Se oli säikkynyt ihmisten humalaista mesomista, mutta nyt kaikki on hyvin.

- Ei tarvitse mennä sängyn alle piiloon, Jonna hellittelee koiraansa. 

Jonnan pitkät monologit polveilevat menneiden ihmissuhteiden ja nykyisen miesjutun välillä. Hän kertoo kohdanneensa haastavaa käytöstä miesten taholta aiemminkin, mutta tämänkertainen saa jäädä viimeiseksi. 

- Mun pitää ottaa kuvat tästä kämpästä.. Oon ollut ihan liian kiltti kaikille! Kun uskoo ihmisestä parasta ja se väittää, että se on muuttunut...
En anna tätä enää anteeksi, en ole mikään koira joka aina odottaa. En anna mitään "viimeisiä mahdollisuksia" enää.  

Asunnon tapahtumista ei ulkopuolisilla ole tietoa, mutta videolta välittyy Jonnan tunnekuohu riitelyn ja riehumisen jäljiltä.

- Noi Iittalan lasit maksaa varmaan kolmekymppiä, niitä on ne kaksi hajalla. Telkkari (rikki), tää on ihan v***n käsittämätöntä, menkää jollekin vihanhallintakurssille!

Jonskibabe Instagram

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!