Saatat muistaa Temptation Island Suomen Jonnan, joka iski varatun Jannen - nyt onni on säpäleinä: "Väkivaltaa, pettämistä, valhetelua"

Uutiset | 17.01.2020 08:21

Temppareiden viitoskaudella katsojat saivat todistaa kolmiodraamaa, kun varattuna miehenä saarelle tullut Janne alkoi vehdata sinkku-Jonnan kanssa, ja kunnolla. Jannen puoliso Tia järkyttyi rajusti miehensä edesottamuksista, eikä mielipahaa enää voinut korjata mikään.

(2019) TIS-Jonna iski varatun Jannen Temptation Islandissa – stalkkaa Jannen ex-tyttöystävää somessa: ”Hän esti minut kaikkialla” – turvautuu erikoiseen kikkaan!

Tia jäi, ja Janne alkoi vakavan suhteen Jonnansa kanssa. Nyt tammikuussa 2020, eli runsaan vuoden jälkeen, onni on pirstaleina. Jonna tilittää tilannetta Instagramissa, eikä teksti juurikaan imartele Jannea. Kaikesta päätellen ero ei tapahdu "ilman draamaa". Toisaalta Jonna jättää takaportin auki. Jos erilleen muutto parantaa tilannetta, ehkäpä yhteiselo voi jossain muodossaan jatkua. Nähtäväksi jää.

Mä kävin tänään kirjoittamassa uuden vuokrasopimuksen Kampissa. Meillä on mennyt pidemmän aikaa, jos suomeksi sanon, niin päin vittua. On ollut henkistä ja fyysistä väkivaltaa, pettämistä,valehtelua tms. Mitä en itse siedä enkä halua kokea. Mä ajattelen järjellä ja omaa hyvinvointiani ja lähden muualle asumaan ennenkuin jotain pahempaa käy. Me edelleen rakastetaan toisiamme ja haluttaisiin saada suhde kuntoon ja pieni välimatka tekee varmasti hyvää. Aika näyttää mitä tapahtuu. Nyt mä tarvitsen aikaa itselleni. Ps spekuloikaa niin paljon kun sielu sietää ja tietäkää kaikesta kaikki, toivon että mun ei tarvitse avata asiaa enempää.

 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!