Uutiset

Viikin Prismassa hieraistiin silmiä: Ville Haapasalo pyöri pakkassäällä sortseissa, t-paidassa ja ilman sukkia – ”Onkohan kaverilla jäänyt kesävaihde päälle?”

11.11.2018 13:29

Otsikko sen jo spoilasi, mutta totta tosiaan: Helsingin Viikin Prismassa ihmeteltiin silmät suurina viime sunnuntaina, kun kuuluisa näyttelijä Ville Haapasalo alkoi latoa ostoksiaan kassahihnalle.

– Herra Haapasalo osti ensinnäkin ison kassillinen jäätelöä, Seiskalle naurahdetaan.

Lue myös: Näyttelijä Ville Haapasalo: Vanhempana oleminen ei ole kaikkein helpointa!

Eikä siinä vielä mitään. Eniten kanssaostajia hämmästytti hollolalaisen asuvalinta.

– Toisekseen hän oli pukeutunut t-paitaan ja shortseihin ja jalassaan hänellä oli pelkät Crocsit, eikä lainkaan sukkia! marketista hämmästellään.

– Ja samaan aikaan ulkona oli kuitenkin jo pakkasta... Lieneekö miehellä jäänyt kesävaihde päälle? Harmi, ettei tullut otettua kuvaa hänestä.

Lue myös: Näyttelijä Ville Haapasalo paahtaa töitä ja takoo rahaa kovaa vauhtia – Venäjällä palkkiot aivan eri luokkaa kuin Suomessa: ”En sanoisi itseäni rikkaaksi!”

Kerta ei ole kuitenkaan ensimmäinen, kun Ville viihtyy vuodenaikaan nähden vähissä vaatteissa. Seiska kertoi viime vuoden joulukuussa Haapasalon huomiota herättäneestä ostosreissusta Helsingin Stockmannille.

– Ville oli perinteisesti sonnustautunut pipoon, mutta muuten hän oli Suomen ilmastoon nähden hyvin vähäpukeisena liikenteessä. Hän oli selvästi jouluostoksilla, sillä kädessä oli muutama paketti, shoppailijat pohtivat tuolloin.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!