Uutiset

Näyttelijä Ville Haapasalo paahtaa töitä ja takoo rahaa kovaa vauhtia – Venäjällä palkkiot aivan eri luokkaa kuin Suomessa: ”En sanoisi itseäni rikkaaksi!”

22.04.2018 15:01

Suomalaisnäyttelijä Ville Haapasalo, 46, on jo vuosikausia nauttinut suurta suosiota Venäjällä. Äskettäin mies lanseerasi oman votkan ja kertoi Seiskalle rauhoittuneen iän myötä.

Lue myös: Ikä rauhoitti näyttelijä Ville Haapasalon: Juon nykyään mieluiten vain mökillä!

Kahdeksan eri yritystä

Kahta eri elokuvaa ja tv-ohjelmaa Venäjän suurimmalle tv-kanavalle kuvaava Ville pyörittää peräti kahdeksaa yritystä.

– En sanoisi itseäni rikkaaksi mieheksi. Teen paljon töitä, ja niiden tuloksia sijoitan uusiin hankkeisiin. Minun on tarkoitus avata suomalainen ravintola Georgiaan, mutta hanke on viivästynyt pahasti entisöintitöiden takia.

Lue myös: Uutuuskirja: Yksi elokuva muutti Ville Haapasalon uran Venäjällä – nousi tähdeksi räjähdysmäisesti!

Julkisuusuransa aikana Ville on toiminut useiden tuotteiden ja konseptien mainoskasvona. Hän on lanseeraamassa votkan lisäksi Venäjällä koivuveden ja erinäisiä terveystuotteita.

– Olen toiminut mainoskasvona 20 vuotta. Olen tehnyt urani aikana yhteistyötä arviolta sadan suomalaisen yrityksen kanssa. Palkkiot ovat ihan eri luokkaa Venäjällä kuin Suomessa, Ville myöntää.

Lue myös: Ville Haapasalon paljastus uutuuskirjassa – ryöstettiin ja piestiin Venäjällä useita kertoja: Kun tulee hakatuksi rautakepillä, hengenlähtö on lähellä!

Venäjällä turvallista asua

Lähes 30 vuotta itänaapurissa uraa luonut Ville toteaa, ettei hän ole koskaan kuullut suomalaisista puhuttavan pahaa Venäjällä.

– Meistä suomalaisista tykätään Venäjällä. Uran alku oli rankka, sillä itänaapurissa vallitsi kaaos Neuvostoliiton hajoamisen takia. Tuntuu, että nykyään Moskovassa on turvallisempaa liikkua kuin Helsingissä.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!