Uutiset

Näyttelijä Ville Haapasalo paahtaa töitä ja takoo rahaa kovaa vauhtia – Venäjällä palkkiot aivan eri luokkaa kuin Suomessa: ”En sanoisi itseäni rikkaaksi!”

22.04.2018 15:01

Suomalaisnäyttelijä Ville Haapasalo, 46, on jo vuosikausia nauttinut suurta suosiota Venäjällä. Äskettäin mies lanseerasi oman votkan ja kertoi Seiskalle rauhoittuneen iän myötä.

Kahdeksan eri yritystä

Kahta eri elokuvaa ja tv-ohjelmaa Venäjän suurimmalle tv-kanavalle kuvaava Ville pyörittää peräti kahdeksaa yritystä.

– En sanoisi itseäni rikkaaksi mieheksi. Teen paljon töitä, ja niiden tuloksia sijoitan uusiin hankkeisiin. Minun on tarkoitus avata suomalainen ravintola Georgiaan, mutta hanke on viivästynyt pahasti entisöintitöiden takia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Julkisuusuransa aikana Ville on toiminut useiden tuotteiden ja konseptien mainoskasvona. Hän on lanseeraamassa votkan lisäksi Venäjällä koivuveden ja erinäisiä terveystuotteita.

– Olen toiminut mainoskasvona 20 vuotta. Olen tehnyt urani aikana yhteistyötä arviolta sadan suomalaisen yrityksen kanssa. Palkkiot ovat ihan eri luokkaa Venäjällä kuin Suomessa, Ville myöntää.

Venäjällä turvallista asua

Lähes 30 vuotta itänaapurissa uraa luonut Ville toteaa, ettei hän ole koskaan kuullut suomalaisista puhuttavan pahaa Venäjällä.

– Meistä suomalaisista tykätään Venäjällä. Uran alku oli rankka, sillä itänaapurissa vallitsi kaaos Neuvostoliiton hajoamisen takia. Tuntuu, että nykyään Moskovassa on turvallisempaa liikkua kuin Helsingissä.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!