Katso videot!

Video! Tommi Läntinen tuulettaa päänsä moottoripyörän selässä – muusikko kertoo prätkänsä koskettavan tarinan!

Uutiset | 29.06.2020 21:01

Raittiuden lisäksi rauhaa ja tasapainoa muusikko Tommi Läntisen, 60, elämään tuo jooga. Tommi oli harkinnut joogan aloittamista vuosikaudet, mutta ajatus ei aiemmin ollut muuttunut tekemiseksi.

– Kaksi vuotta sitten päätin lähteä salille. Jo heti ensimmäisellä joogatunnilla jokin loksahti paikalleen. Tuntui kuin olisin löytänyt vastakappaleeni. Liikutuksen tunne tunnin jälkeen oli todella voimakas.

Lue myös: Alkoholismista kärsinyt Tommi Läntinen: Raitistuminen mullisti elämäni!

Myös moottoripyöräilystä Tommi haaveili pitkään, ennen kuin sai hankittua ensimmäisen moottoripyöränsä.

Moottoripyöräily on Tommin rakas harrastus. – Meillä on ystäväporukka, jonka kanssa käymme ajelemassa kahvilla tai nähtävyyksiä katsomassa.
Moottoripyöräily on Tommin rakas harrastus. – Meillä on ystäväporukka, jonka kanssa käymme ajelemassa kahvilla tai nähtävyyksiä katsomassa.

 

Tällä hetkellä käytössä on jo Tommin toinen prätkä.

– Tajusin heti, että moottoripyöräillessä pää tuulettuu kivasti. Lisäksi pidän prätkämaailman yhteisöllisyydestä. Siellä on ihan sama, kuka on. Siinä on jotain veljellistä ja kivaa. Tunnen kuuluvani johonkin, ja se tekee hyvää.

Lue myös: Muusikko Tommi Läntinen sai odottamattoman puhelun kesken palaverin – ”Mietin, että mitäs tämä universumi nyt oikein minulle lykkää!”

Videolla Tommi kertoo moottoripyöränsä tarinan:

 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!