Alkoholismista kärsinyt Tommi Läntinen: Raitistuminen mullisti elämäni!

Uutiset | 28.06.2020 16:11

Muusikko Tommi Läntinen, 60, sai keväällä odottamattoman puhelinsoiton kesken palaverin.

– Minulle tarjottiin laulettavaksi upeaa Lauri Tähkän säveltämää ja Timo Kiiskisen sanoittamaa Metsäjätti-elokuvan tunnusbiisiä Meidän murusia.

Tommi ei tiedä, miksi juuri hänet valittiin Meidän murusia -kappaleen esittäjäksi. Hän uskoo, että suoraan sydämestään laulaessaan hänen energiansa välittyy kuulijoille.

Lue lisää: Muusikko Tommi Läntinen sai odottamattoman puhelun kesken palaverin – ”Mietin, että mitäs tämä universumi nyt oikein minulle lykkää!”

Tommi tulkitsee Metsäjätti-elokuvan tunnuskappaleen Meidän murusia.
Tommi tulkitsee Metsäjätti-elokuvan tunnuskappaleen Meidän murusia.

Vaikeudet opettavat

Positiiviset energiat eivät aina ole olleet Tommin puolella. Elämä on tarjonnut iloa mutta myös vastoinkäymisiä ja murhetta.

– Olen oppinut, että kaikesta tekemästäni ei aina olekaan tullut se ensimmäinen palkinto, Tommi hymähtää.

Lue myös: 60 vuotta täyttänyt Tommi Läntinen aloitti uuden harrastuksen – ”Halusin olla perse pystyssä muiden joukossa!”

Laulaja uskoo, että ilman vaikeuksia hän ei olisi se ihminen, joka on tänä päivänä. Vaikka epätoivon hetkellä ei aina uskoisikaan, vaikeudet kasvattavat henkisellä tiellä.

– Raitistuminen toi mukanaan kaikista suurimman kasvun mahdollisuuden. Sen ansiosta olen nyt tässä. Kyllä ihminen voi muuttua. Suhtautumiseni elämään ja ihmisiin on mullistunut raittiuden myötä, alkoholismista kärsinyt laulaja sanoo.

 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Atte Kajova ja Solar Films
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!