Vesku Jokisen 17 vuotta nuorempi naisystävä ei ole Klamydia-fani – hehkuttaa Napakympistä tuttua rakastaan: ”Kumppanin on pakko hyväksyä työni!”

Uutiset | 10.10.2018 10:10

Legendaarinen vaasalaisyhtye Klamydia viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan. Sen tiimoilta yhtye julkaisi Kielletty aikuisilta -juhlalevyn, sekä kiertää loppuvuoden juhlakiertueen tiimoilta. Yhtye on kovemmassa vedossa kuin koskaan ja sen keulahahmo Vesa ”Vesku” Jokinen myöntää olevansa tyytyväinen elämäänsä.

Vesku tekee työtä, jota rakastaa ja viettää vapaa-aikaansa 10-vuotiaan pojan isänä. Vesku kertoo, että Klamydia oli humalassa yhteen putkeen lähes koko 90-luvun. Laulajan kännitörttöilyt päätyivät otsikoihinkin.

Sitä Veskua ei enää ole, mutta kaikilta otsikoilta hän ei ole voinut välttyä. Seiska paljasti vähän aikaa sitten hänen suhteensa Napakymppi-ohjelmassa nähtyyn 17 vuotta nuorempaan Minjaan.

Lue myös: Vesku Jokinen paljastaa karun totuuden Klamydia-yhtyeen kiertuearjesta – kotiinpaluu oli aina pelkkää tärinää: ”Ihme, että olemme hengissä!” 

Vesku

Pariskunta tapasi toisensa baarissa ja suhde on kestänyt puoli vuotta.

"Välillä daami kulkee mukana, välillä ei"

Vesku ei mielellään yksityiselämästään puhu, mutta myöntää olevansa onnellinen.

– Olen löytänyt ihmisen, jonka kanssa olen hyvin onnellinen, Vesku myöntää.

Lue myös: 30 vuotta täyttäneen Klamydian Vesku Jokisen känniörvellysotsikot ovat historiaa– nykyharrastukset kaukana rock-uskottavuudesta: ”Kuolisin kuukauden ryyppyputkeen!”

Rocktähdelle, joka haluaa pitää yksityiselämänsä ja työnsä erillään onkin tärkeää, ettei naisystävä ole Klamydia-fani.

– En ole koskaan välittänyt maineen perässä juoksijoista, enkä voisi seurustella kovan fanin kanssa. Kumppanin on kuitenkin pakko hyväksyä se, mitä teen työkseni. Se ei varmasti ole helpointa, kun äijä on koko ajan reissussa. Välillä daami kulkee mukana ja välillä ei, Vesku sanoo.

Vesku suostuu paljastamaan, että ensitapaamisella Minja kyllä tiesi, kuka Vesku on, mutta Klamydiasta nainen ei erityisemmin välittänyt. 

Lue lisää: Rumpalina aloittanut Klamydian Vesku esitteli Seiskalle soittotaitojaan: paljasti myös muun muassa pahimmat keikkamokansa ja mitä kuuluu Klamydian raideriin - video!

 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!