Vesa Keskinen ja Patrik Laine kurvailevat samanlaisilla ökyautoilla – kyläkauppiaalta kovaa kuittailua NHL-tykille!

Uutiset | 11.05.2020 07:59

Vesa Keskinen, 52, omistaa samanlaisen superkalliin ökyauton kuin kiekkoilija Patrik Laine. Sekä Tuurin kyläkauppias että Tesoman NHL-tykki kurvailevat Lamborghini Urus -luksusmaasturilla, jollaisen verollinen hinta Suomessa kipuaa puoleen miljoonaan euroon.

Lue myös: Tamperelaismies nöyrtyi, kun Patrik Laine ajoi rinnalle ja ohi – NHL-tähden ökyluksus-Lamborghini näytti Volvolle kaapin paikan: ”Ei siinä ollut mitään palaa”

Vesa Keskinen suosii mustaa menopeliä.
Vesa Keskinen suosii mustaa menopeliä.

 

Yksi eroavaisuus miesten Lamborghineillä kuitenkin on: Vesan menopeli on väriltään mattamusta, Paten puolestaan kirkkaan keltainen.

– Se on kauhea väri, Vesa kuittailee pilke silmäkulmassa.

– Toki keltainenkin väri on hieno, mutta kyllä mattamusta on maskuliinisin. Ilmeisesti myös Kanye Westillä on mattamusta versio Uruksesta, hän jatkaa viitaten kuuluisaan amerikkalaisräppäriin.

Lue myös: Video keltaisesta katuhävittäjästä! Patrik Laineen autovalinta on vaatimattomasta kaukana - hintalappu puoli miltsiä!

Tuurista lähtee Tampereelle myös positiivista palautetta.

– Jos joku kansainvälisistä urheilusankareistamme on tehnyt hyvän autovalinnan, niin hän on Patrik. Lamborghini Urusta kuvaillessaan kukaan ei voi välttyä sanoilta ”sex”, ”orgasm” ja poikamainen ”fun”. Joten Pate, enjoy!

 

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Vesan albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!