fbq
Uutiset
23.04.2020 16:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Patrik
Video keltaisesta katuhävittäjästä! Patrik Laineen autovalinta on vaatimattomasta kaukana - hintalappu puoli miltsiä!
Uutiset
23.04.2020 16:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskalle on ripotellut tasaiseen tahtiin vinkkejä Tampereelta, jonka katukuvassa on viime aikoina bongattu poikkeuksellisen näyttävä menopeli. Kyseessä on kirkkaankeltainen Lamborghini Urus -lukusmaasturi, jonka kuljettaja herättää yhtä lailla huomiota.

Tuliterän luksusauton rattia kääntää nimittäin Suomen suosituimpiin urheilijoihin lukeutuva NHL-tähti Patrik Laine, joka täytti hiljattain 22 vuotta.

Lue myös: Tamperelaismies nöyrtyi, kun Patrik Laine ajoi rinnalle ja ohi – NHL-tähden ökyluksus-Lamborghini näytti Volvolle kaapin paikan: ”Ei siinä ollut mitään palaa”

Yllätti liikenteessä! 

Eräs Seiskan tarkkasilmäinen lukija havaitsi Paten autoineen kruisailemassa liikenteen seassa. Kovin huomaamaton ajoneuvo ei ainakaan ole kyseessä. 

– Olin yhtenä päivänä ajelemassa Tampereella, kun yhtäkkiä Patrik hurautti ohituskaistalla nätisti ohi. Kiire näytti olevan johonkin, mutta komea on autokin, Seiskalle huokaillaan Pirkanmaalta.

Kaukalossa Patrik ei tunne armoa maalivahdeille, mutta eipä Tesoman tykki säästele myöskään menopeliensä suhteen. Kaikilla mahdollisilla herkuilla vuoratun Lamborghini Uruksen hintalappu voi kohota Suomessa veroineen jopa puoleen miljoonaan euroon.

 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »