fbq
Uutiset
22.04.2020 20:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press
Patrik Laine.
Tamperelaismies nöyrtyi, kun Patrik Laine ajoi rinnalle ja ohi – NHL-tähden ökyluksus-Lamborghini näytti Volvolle kaapin paikan: ”Ei siinä ollut mitään palaa”
Uutiset
22.04.2020 20:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press

Ikivanha sananlasku sanoo: ”Ne piirtää joil’ on liituu.” Eli siis toisin sanoen rahalla saa ja hevosella pääsee.

Mutta pääsee myös Lamborghinilla. Klassisen italialaisvalmistajan Urus-luksusmallia on mainostettu maailman nopeimmaksi katumaasturiksi. Sen sai tuta myös eräs Seiskaan yhteyttä ottanut tamperelaismies, jolle lyötiin hiljattain luu kurkkuun kotikaupunkinsa liikenteessä.

Lue myös: Ei tule toimeen Jetsin tähtien kanssa? Patrik Laine tyrmää kanadalaistoimittajan rajun väitteen - täräyttää Seiskalle suoraan: ”Kukaan muu ei voi tietää…”

– Olimme emännän kanssa ajelulla. Meillä on sellainen keskinäinen leikki, että aina kun liikenteessä näkyy keltainen auto, niin läppäistään toista polvelle, mies selittää Seiskalle.

– Noh, emäntä siinä sitten läppäisi meikäläistä ja totesi, että nyt on muuten aika nätti auto. Siinä vaiheessa huomasin itsekin, ettei kyseessä ollut ihan mikä tahansa keltainen kaara.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Patrik Laine.

Pate näytti hauista

Ei ollut, ei. Kanariankeltainen auto osoittautui Lamborghini Urukseksi, joka ei ole aivan jokapäiväinen näky härmäläisillä teillä. Kyseinen maanteiden mestariteos alkoi uhkaavasti lähestyä silminnäkijämme taustapeilissä.

– Sitten se lennähti sieltä rinnalle ja ohi. Auto oli niin nätti, että oli pakko vilkaista kuka sellaista oikein kuljettaa. Ehdimme huomata, että sehän oli juma***a Patrik Laine, Tampereelta raportoidaan.

Lue myös: Sopimusneuvottelut pihvin ääressä?! NHL-tähti Patrik Laine kävi kiivasta keskustelua ravintolassa – kuva!

Silminnäkijämme mieli kuulemma lähes tyhjeni, kun Tesoman tykki painoi kaasua ja lennähti Lambollaan ohituskaistaa ohi.

– Ei siinä mitään voinut tehdä. Ei siinä ollut mitään palaa. Turha siinä oli käydä Volvolla mitään leikkimään, sinne meni! Seiskalle naurahdetaan.

Lue lisää Patrikin ökyluksus-Lamborghinista huomenna torstaina ilmestyvästä lehdestä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »