Katso kuva!

Vesa Keskinen hehkuttaa: “Minulla on nyt maailman upein viinakauppa” - katso kuva!

Uutiset | 01.10.2020 18:33

Harvalla meistä on oma viinakauppa, mutta Vesa Keskisellä on.

- Se on maailman upein viinakauppa, Vesa Keskinen kehuu keskiviikkona Tuurin kyläkaupan tiloissa avattua liikettä.
 
Tuurissa on ollut viinakauppa ennenkin, mutta nyt se avattiin uudessa paikassa ja täysin toisen näköisenä kuin entinen tai mikään muukaan Alko tässä maassa.

- Se on ulkonäöltään maailman upein viinakauppa roomalaisine pylväineen ja pilastereineen ja muine koristeineen, Vesa Keskinen sanoo.

Tässäkö maailman upein viinakauppa? Ainakin Vesa Keskisen mielestä näin on. –Sellaista ei ole missään muualla, Vesa hehkuttaa.
Tässäkö maailman upein viinakauppa? Ainakin Vesa Keskisen mielestä näin on. –Sellaista ei ole missään muualla, Vesa hehkuttaa.

"Joskus ideani olivat poikaviikarimaisia"

Kun viinakauppa vuonna 2008 avattiin vanhassa paikassa, Vesa Keskinen sai kuolemattoman idean. Hän tarjosi 2,3 euron ostokortin jokaiselle, joka kyläkaupassa esitti kuitin Alkosta ostamastaan kossupullosta.

Lue myös: Suomen upein sviitti? Vesa Keskinen laajentaa täyttä höyryä Onnentähti-hotelliaan: ”Voi saapua suoraan helikopterilla!”

Vesa sai ideastaan ankarat pyyhkeet. Idea todettiin laittomaksi. Se tarkoitti väkevän alkoholijuoman myynnin edistämistä. Nyt Vesa ei aio vastaavia ideoita ilmoille lingota.

- Joskus lanseeraamani ideat olivat hieman poikaviikarimaisia. Nyt kahden lapsen isänä olen onnistunut pitämään villeimmät ideat visusti ominani, Keskinen sanoo.

Maria koulussa, Toivo päiväkodissa

Syksy toi Vesa Keskisen perheen elämään pientä muutosta. Lievästi autistinen Maria lähti koulutielle.

- Maria on viihtynyt todella hyvin koulussa. Hänellä on joskus innoissaan jopa kiire kouluun, Vesa kertoo.

Toivo, 5, viettää päivät päiväkodissa.

-Viikonloppuisin pyrimme keksimään jotain pientä kivaa lapsillemme. Viime viikonlopun huippuhetki oli mummon vierailu.

Lue lisää: Upeat perhekuvat Seiskassa – kyläkauppias Vesa Keskinen esittelee uuden perheenjäsenen!

- Tulevan viikonlopun huippuhetki lienee se, kun Toivo pääsee kaivurilla laittamaan apukuskina matalaksi vanhan talon. Se pitäisi saada pois kyläkaupan uuden rakennuksen tieltä. Minulla on meneillään yli kymmenen pienempää ja suurempaa rakennushanketta. Valmista pitäisi olla ensi kesäkuussa.

- Ideoita riittää, ja tuorein on se, että tarjoan syyslomien kunniaksi Tivoli Sariolan eli Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille yhdeksän päivän ajan. Nyt minulla on sormet ja varpaat ristissä, ettei silloin vain sada räntää niskaan. Kohtalon lapsena uskon, että kyseinen aika tulee olemaan kaunein miesmuistiin, Vesa Keskinen sanoo.

Lue myös: Vesa Keskinen ja Patrik Laine kurvailevat samanlaisilla ökyautoilla – kyläkauppiaalta kovaa kuittailua NHL-tykille!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Minna Haapalainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!