Suomen upein sviitti? Vesa Keskinen laajentaa täyttä höyryä Onnentähti-hotelliaan: ”Voi saapua suoraan helikopterilla!”

Uutiset | 13.05.2020 17:04

Tuurin toimelias kyläkauppias Vesa Keskinen, 52, ei ole jäänyt tuleen makaamaan koronatilanteen takia. Päinvastoin, kyläkauppakeisari laajentaa imperiumiaan täyttä höyryä. Kaivinkoneet jylläävät kuulemma yötä päivää kyläkaupan kulmilla.

– Laajennan kovaa kyytiä Onnentähti-hotelliani. Työn piti valmistua 1. kesäkuuta, mutta korona myöhästytti aikataulua muutamalla viikolla. Venetsian huipputehdas myöhästyi verhoissa, Versace tapeteissa ja 75-tuumaisten hotellitelevisioiden kanssa oli haasteita.

– Hotellini uuden puolen suunnitteleminen ja toteuttaminen on ollut kokonaisuudessaan haasteellista, koska sen täytyy olla astetta loisteliaampi kuin ensimmäisen osa. Tarkoituksena olisi viettää avajaisia juhannuksena, Vesa valottaa.

Lue myös: Kaivinkoneet jylläävät yötä päivää! Bisneksiään laajentava Vesa Keskinen käy koronataistelussa vastaiskuun: Juhannuksena avajaiset!

Kyläkaupan yhteydessä toimivaan hotelli Onnentähteen on tehty mittavaa laajennusta. Investointeja on tehty myös karavaanarialueelle, ja mökkikyläkin on suunnitteilla.
Kyläkaupan yhteydessä toimivaan hotelli Onnentähteen on tehty mittavaa laajennusta. Investointeja on tehty myös karavaanarialueelle, ja mökkikyläkin on suunnitteilla.

Kopterikyydillä sviittiin

Sen sijaan kesäksi jää valmistumatta hotellin kruununjalokivi eli sviitti, josta tulee aikanaan ”koko Suomen upein ja luonnollisesti myös ylivoimaisesti suurin.”

– Esimerkiksi yksityisyyttä haluava voi saapua sinne suoraan helikopterilla. Sviitin hintataso tulee kuitenkin olemaan vain murto-osa Kämp-hotellin Mannerheim-sviitin hinnasta, kyläkauppias kehaisee ja paljastaa satsaavansa myös karavaanarialueeseen.

– Siitä tulee yli 500 sähköpaikallaan ja yli 30 000 neliön luontoalueellaan Suomen suurin karavaanarialue. Viime vuonna Onnelassa yöpyi yli 82 000 suomalaista.

Lue myös: Vesa Keskinen seisoo suoraselkäisenä pandemiakaaoksen keskellä: En suostu irtisanomaan koronan takia!

Kekseliäällä kyläkauppiaalla on monta rautaa tulessa.  – Suunnittelemme koko ajan tulevaa kesäsesonkia, sillä kotimaan matkailuun on kova usko!
Kekseliäällä kyläkauppiaalla on monta rautaa tulessa.  – Suunnittelemme koko ajan tulevaa kesäsesonkia, sillä kotimaan matkailuun on kova usko!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto & Vesan kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!