fbq
Uutiset
12.09.2018 08:35
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Vappu Pimiä kommentoi lentokenttäkohua.
Vappu Pimiä avautuu Rodoksen lentoaseman välikohtauksesta – tyrmää suomalaisturistien väitteet huutamisesta: ”Pidin heikompien puolta!”
Uutiset
12.09.2018 08:35
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Viime viikolla ilmestynyt Seiskan kertoi Ródoksen kansainvälisellä lentoasemalla tapahtuneesta suomalaisturistien kohtaamisesta, jossa osallisena oli juontaja Vappu Pimiä, 40.

Silminnäkijähavaintojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa lauantai-iltana 25. elokuuta, kun paluumatkalle mielineet suomalaismatkaajat jonottivat lähtöselvitykseen.

Kun jonotusta oli kestänyt yli tunnin, pinnat alkoivat kiristyä. Seiskan saamien tietojen mukaan kahdessa linjassa jonottaneille matkustajille avattiin kolmaskin linja, joka oli ilmeisesti tarkoitettu ensisijaisesti huonokuntoisemmille matkustajille.

Lue myös: Pinna paloi Rodoksella: Vappu Pimiä raivostui suomalaisturisteille lentoasemalla!

Seiskan haastatteleman silminnäkijän ja Vapun tarinat eroavat ratkaisevasti toisistaan. Paikalla olleen suomalaismatkustajan mukaan juontajakaunotar olisi hermostunut siitä, että kyllästyi jonottamaan.

Vappu Pimiä

Vappu ei ole uskoa korviaan kuullessaan, minkälainen versio Seiskalle on raportoitu tapahtumista. Hän joutuu hakemaan hetken sanojaan selventääkseen kantansa ”asian todellisesta laidasta”.

– Ensinnäkään en ole kertaakaan korottanut ääntäni enkä räyhännyt kenellekään, Vappu aloittaa.

– Toisekseen se tilanne meni niin, että siellä oli tosiaan kaksi jonoa, joiden lisäksi avattiin myöhemmin kolmas jono liikuntarajoitteisia ja lemmikkien kanssa matkustavia varten. Mutta sitten sinne alkoi mennä muitakin matkustajia, mikä oli mielestäni epäreilua.

Lue myös: Raju riita lentoasemalla! Näin Vappu Pimiä ajautui törmäyskurssille suomalaisturistien kanssa – osapuolilla eri versiot tapahtumista!

"Pidin heikompien puolia"

Vappu kieltää marssineensa tiskille. Sen sijaan hän kertoo keskustelleensa hänen luokseen saapuneen lentoyhtiön edustajan kanssa.

– Sanoin henkilökunnalle, että oli heiltä aika huonoa palvelua, kun täysin terveet saivat kävellä sinne kolmanteen jonoon. Huomautin myös pikkuvauvojenkin jonottaneen jo toista tuntia, eli mielestäni pidin vain heikompien puolia.

Vappu Pimiä

Vapun mukaan hänen palautteensa tehosi: tilannetta pahoitellut henkilökunta alkoi pyytää kolmanteen jonoon kuulumattomia takaisin omaan jonoonsa. Pyyntö koski myös erästä pariskuntaa, joka Vapun mukaan poltti totaalisesti päreensä.

– Mies alkoi huutaa ja kiroilla minulle tosi kovalla äänellä. Esikoisenikin kysyi minulta peloissaan, että ”Äiti, miksi nuo ihmiset huutavat meille?”

KUVAT: Paljonpuhuvat kuvat Vappu Pimiän ja suomalaisturistien rajusta riidasta lentokentällä – kuka räyhäsi ja kenelle?

Lisää huutoa

Uhkaavaksi tilanteen kokenut Vappu vannoo malttaneensa mielensä ja pitäneensä mölyt mahassaan.

– Katsoin tätä pariskuntaa todella vihaisesti, mutta ääntäni en korottanut kertaakaan.

– Myöhemmin kävin kyllä sanomassa heille, että asiat voisi esittää monella tavalla. Sen jälkeen he huusivat vain lisää, vaikka paikalla oli lapsiakin.

Vappu kertoo saaneensa tilanteessa tukea kanssamatkustajilta.

– Eräskin vanhempi rouva sanoi, ettei kannata välittää tuollaisesta. Ja onneksi loma oli muutoin ollut supermahtava.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »