fbq
Uutiset
06.09.2018 06:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Vappu Pimiä hermostui lentokentällä.
Pinna paloi Rodoksella: Vappu Pimiä raivostui suomalaisturisteille lentoasemalla!
Uutiset
06.09.2018 06:31
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Ródoksen kansainvälisellä lentoasemalla todistettiin toissa lauantaina tulistunutta tilannetta, jonka toisena osapuolena oli kaikelle kansalle tuttu Maajussille morsian -ohjelmaakin juontava Vappu Pimiä, 40.

Silminnäkijähavaintojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa lauantai-iltana 25. elokuuta, kun paluumatkalle mielineet suomalaismatkaajat jonottivat lähtöselvitykseen.

Lue myös: Ohhoh, millainen sisustus Vappu Pimiän uudessa kodissa on - seinä täynnä ikoneja! Katso kuvat!

Kun jonotusta oli kestänyt yli tunnin, pinnat alkoivat kiristyä. Seiskan saamien tietojen mukaan kahdessa linjassa jonottaneille matkustajille avattiin kolmaskin linja, joka oli ilmeisesti tarkoitettu ensisijaisesti huonokuntoisemmille matkustajille.

Vappu Pimiä Seiskan kannessa.

Lue myös: Paparazzikuvat Vappu Pimiän muutosta ökykotiin - Teemu-rakas hotki leivosta, muuttolaatikko täynnä Seiskoja!

Tässä vaiheessa tapahtumia Seiskan haastatteleman silminnäkijän ja Vapun tarinat eroavat ratkaisevasti toisistaan. Paikalla olleen suomalaismatkustajan mukaan juontajakaunotar olisi hermostunut siitä, että kyllästyi jonottamaan. Vappu puolestaan sanoo tuohtuneensa muiden matkustajien käytöksen takia.

Lue lisää ja katso kuvat lentokentän tapahtumista sekä lue Vapun ja silminnäkijän kommentit riitatilanteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »