fbq
Uutiset
08.09.2018 06:48
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Vappu Pimiällä ja muilla matkustajilla on eri näkemys lentokentän tapahtumista.
Raju riita lentoasemalla! Näin Vappu Pimiä ajautui törmäyskurssille suomalaisturistien kanssa – osapuolilla eri versiot tapahtumista!
Uutiset
08.09.2018 06:48
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Juontaja Vappu Pimiä, 40, joutui Ródoksen kansainvälisellä lentoasemalla keskelle omituista välikohtausta.

Silminnäkijähavaintojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa lauantai-iltana 25. elokuuta, kun paluumatkalle mielineet suomalaismatkaajat jonottivat lähtöselvitykseen.

Yli tunnin jonotuksen jälkeen pinnat alkoivat kiristyä. Seiskan saamien tietojen mukaan kahdessa linjassa jonottaneille matkustajille avattiin kolmaskin linja, joka oli ilmeisesti tarkoitettu ensisijaisesti huonokuntoisemmille matkustajille.

Lue myös: Pinna paloi Rodoksella: Vappu Pimiä raivostui suomalaisturisteille lentoasemalla!

Kyllästyi jonottamaan?

Tässä vaiheessa tapahtumia Seiskan haastatteleman silminnäkijän ja Vapun tarinat eroavat ratkaisevasti toisistaan. Paikalla olleen suomalaismatkustajan mukaan juontajakaunotar olisi hermostunut siitä, että kyllästyi jonottamaan.

– Siellä oli tosiaan kolme linjaa, ja meidän jonomme sattui vetämään nopeammin. Siitäkös Vappu hermostui totaalisesti, Seiskalle väitetään.

– Hän sanoi jonottaneensa vaikka kuinka kauan ja että hänen olisi siksi pitänyt päästä aiemmin asioimaan. Vappu alkoi myös osoitella sormella ja räyhätä, että hänellä oli jotkut etukäteen maksetut paikat.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Pitääkö Vappu Pimiä kotinsa seinällä omaa kuvaa? Katso!

Seiskan kansi

Vappu tunnistettiin heti

Tilannetta paikan päällä todistanut silminnäkijä kertoo Vapun marssineen kiukkuisena lähtöselvitystiskille.

– Vappu valitti kovaan ääneen virkailijoille, että hänen olisi pitänyt päästä ensin. Mutta virkailijat lähettivät hänet takaisin jonoon, ja sinne hän myös jäi odottamaan vuoroaan.

Silminnäkijä kertoo tunnistaneensa Vapun oitis.

– Ja niin taisivat tunnistaa kaikki muutkin. Tosin kenelläkään muulla ei mennyt sillä tavalla hermot, vaikka meitä oli varmaan 150 ihmistä jonottamassa.

– Ei olisi kyllä odottanut häneltä sellaista käytöstä. Eihän se minun vikani ollut, että hän valitsee jonon, jossa on liikaa ihmisiä.

Lue myös: Paparazzi iski! Vappu Pimiä muutti ökykotiinsa - mystinen patsas aiheutti päänvaivaa muuttomiehille!

Vappu ei ole uskoa korviaan kuullessaan, minkälainen versio Seiskalle on raportoitu tapahtumista. Hän joutuu hakemaan hetken sanojaan selventääkseen kantansa ”asian todellisesta laidasta”.

– Ensinnäkään en ole kertaakaan korottanut ääntäni enkä räyhännyt kenellekään, Vappu aloittaa.

– Toisekseen se tilanne meni niin, että siellä oli tosiaan kaksi jonoa, joiden lisäksi avattiin myöhemmin kolmas jono liikuntarajoitteisia ja lemmikkien kanssa matkustavia varten. Mutta sitten sinne alkoi mennä muitakin matkustajia, mikä oli mielestäni epäreilua.

Katso kuvat tapahtuneesta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »