fbq
Uutiset
21.11.2017 16:05
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen
Eevi Teittinen avautuu parisuhteen haasteista.
Vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa seurusteleva Eevi Teittinen avautuu parisuhteen haasteista – ”Homma kaatuu kuin dominopeli”
Uutiset
21.11.2017 16:05
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen

Fitness-kaunotar Eevi Teittinen erosi viime vuonna räppäri Uunikista ja on sen jälkeen löytänyt uuden rakkauden UFC-kamppailija Teemu Packalénista.

Lue myös: Avoimesti yhdessä: Eevi Teittinen julkaisi yhteiskuvan uuden rakkaansa UFC-Teemu Packalénin kanssa!

Kesäkuussa Eevi kertoi blogissaan rakastumisestaan uuteen mieheen.

Lue lisää: Eevi Teittinen avautui blogissaan rakastumisestaan Teemu Packaléniin: Elämä ei paljon kysellyt!

Nyt Eevi avautuu uusimmassa blogikirjoituksessaan parisuhteen haasteista. Eevi kertoo, että suhteessa saa osansa, kun kumppani nousee väärällä jalalla ja huonolla tuulella oleva kumppani vaikuttaa myös omaan mielentilaan.

Alamme helposti syyttämään toista tästä, vaikka tiedämmekin sen usein vain pahentavan toisen oloa. Pienestä kiukusta saattaakin syntyä isoksi paisunut riita. Homma kaatuu kuin dominopeli. Yksi asia johtaa toiseen ja lopulta esiin on saatettu vetää asioita, jotka eivät millään tavalla liity alkuperäiseen aiheeseen. Olemme välillä juuri näin hulluja ja lapsellisia! Eevi kirjoittaa.

Lue myös: Eevi Teittinen hehkuttaa Teemu-rakastaan hempein sanoin: Tällä katseella voimme viestiä hyväksyntää, rakkautta, välittämistä ja turvaa!

Eevin mielestä ratkaisu ongelmiin löytyy omasta itsestään, eikä parisuhteen toisen osapuolen syyttämisestä.

Jatkuva syiden ja virheiden löytäminen toisen käytöksestä syö nimittäin molempia. Ketjureaktio on valmis ja se pommi on ihan itse rakenneltu. Aina pitäisi kyetä katsomaan peiliin, vaikka syy ei olisikaan itsessään. Reaktio on kuitenkin lähtöisin meistä ja siihen me voimme itse vaikuttaa. Parisuhteen ei tulisi olla valtapeliä, vaan yhteisen linnakkeen rakentamista.

Lue myös: Eevi Teittinen esittelee treenattua pikkupeppuaan - wau, mikä kroppa!

Eevi kertoo tietävänsä, että pienikin riita voi ahdistaa ja painaa mieltä paljon, ja se vie paljon energiaa. Tämä johtuu siitä, että toisesta välittää paljon.

Jos emme kokisi näitä tunteita, emme välittäisi. Sitä haluaa että molemmat voivat hyvin ja tuovat toistensa elämään lisää iloa! Sen perusteella me valitsemme sen toisen. Onko hänen kanssaan hyvä olla, saako hän meidät hymyilemään ja nauramaan enemmän? Eevi pohtii.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »