fbq
Uutiset
08.06.2017 12:33
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen avautui blogissaan rakastumisestaan Teemu Packaléniin: Elämä ei paljon kysellyt!
Uutiset
08.06.2017 12:33
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen

Fitness-tähti Eevi Teittinen pohtii uusimmassa blogikirjoituksessaan rakkautta ja rakastumista.

Seiska uutisoi Eevin ja UFC-köriläs Teemu Packalénin kuumasta romanssista toukokuun alussa, eikä pariskunta enää peittele onneaan. Rakkauden huumassa oleva Eevi pohti rakastumiseen liittyviä asioita blogissaan. Hänen mukaansa elämäntilanteet muuttuvat silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Itse en edes halunnut parisuhdetta, tai hakenut sellaista. Elämä ei kuitenkaan paljon kysellyt, vaan se päätti vain viedä jalat altani. Aika pian oli selvää, ettei tätä tunnemyrskyä vastaan onnistuisi edes tämä tyttö taistelemaan. Elämä on yllätyksellistä niin hyvässä kuin pahassa, Eevi kirjoittaa.

Rakastuminen on Eevin mielestä ihanaa ja jännittävää, ja se mullistaa koko elämän.

Se on voima, joka saa kaiken tuntumaan helpommalta. Mutta kaiken ihanuuden lisäksi se on älyttömän pelottavaakin, koska se on niin haavoittuvaista.

”Uskalla tehdä asioita”

Eevi kertoo keskustelleensa rakkaudesta ystäviensä kanssa ja huomanneensa, kuinka eri tavalla jokainen asiaan suhtautuu. Hänen mukaansa osa jopa pelkää rakkautta ja rakastumista. Lisäksi Eevi muistuttaa, ettei menneeseen voi jäädä kiinni.

Siitä on hyvää ottaa opikseen. Se toimii peilinä. Elämä voi loppua koska tahansa ja jonakin päivänä se loppuu meillä kaikilla. Painakaa siis kaasua kun tuntuu hyvältä! Ainoa asia mikä ei katoa, on eletyt hetket ja koetut ihmissuhteet. niitä ei kukaan voi viedä pois. Uskalla tehdä asioita ajattelematta aina negatiivista, tai asian haurasta puolta. Miltä sinusta tuntuisi, jos kääntäisit tämän heikomman (ja vallassa olevan) ajatusmallin täysin toiseen suuntaan? Eikö tuntuisikin erilaiselta? Tee niin useammin ja huomaat eron ihan kaikessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »