Skip to main content
Eevi Teittinen

Eevi Teittinen hehkuttaa Teemu-rakastaan hempein sanoin: Tällä katseella voimme viestiä hyväksyntää, rakkautta, välittämistä ja turvaa!

Fitness-urheilija Eevi Teittinen ja hänen ex-kihlattunsa, rap-artisti Uniikki päättivät yhteiselonsa reilu vuosi sitten. Sen jälkeen Eevi tapasi UFC-ottelija Teemu Packalenin, ja pariskunta julkistikin parisuhteensa tänä keväänä. 

Tuoreessa blogipostauksessaan Eevi puhuu onnellisuudesta ja oman tiensä etsimisestä. Tuoreen blogipostauksen perusteella kahden urheilijan suhde voi todella hyvin.

- Kun tapasin Teemun, hän sanoi usein jotakin sellaista, joka on jäänyt osaksi meidän arkea. ”Rakas, pysähdytään hetkeksi”. Tämä tilanne saattaa tulla keskellä kiireistä arkea, kun kiiruhdetaan vesisateessa tuhatta ja sataa. Sukat märkinä ja kauppakassit hiertävät kämmeniä vasten. Ärsyttää, mutta sen pienen pysähtymisen jälkeen mieli kummasti kevenee.

 

Blogissa jännityksestä, joka liittyy tohon tärkeeseen tyyppiin♥️? #blog #minifitness #love #igotyourback

Henkilön Eevi Teittinen/Minifitness (@eeviteittinen) jakama julkaisu

Eevin ja Teemun pieni hetki viestii toisilleen monia asioita, joita ei aina tarvitse edes sanoa ääneen. 

- Sitten pysähdytään ja saatetaan vain katsoa toisiamme muutaman minuutin verran. Tällä katseella voimme viestiä hyväksyntää, rakkautta, läsnäoloa, onnellisuutta, välittämistä ja turvaa. Joskus se sanoo, että päästä irti, kun en saa öisin unta. Pysähtyminen saattaa tapahtua jo heti aamulla, kun olisi kiire nousta, mutta toinen vetää takaisin ja halaa tiukasti. ”Ihanaa päivää, olet rakas”.

Lopuksi Eevi vielä muistuttaa lukijoitaan rakastamaan sekä olemaan avoimia toisille ja elämälle. 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!