Uutiset

Vangitun Niko Ranta-ahon sisko, huippuratsastaja Jasmin Ranta-aho, 25, kommentoi IS:lle - perhe pitää tiiviisti yhtä: "Nikon rikosepäilyt eivät ole vaikuttaneet keskittymiseeni!"

24.10.2019 11:21

Fitnessmalli Sofia Belórfin avopuoliso, liikemies Niko Ranta-aho on ollut tutkintavankeudessa heinäkuusta lähtien epäiltynä törkeistä huumausainerikoksista ja törkeistä dopingrikoksista.

Torstain Ilta-Sanomissa on Nikon pikkusiskon Jasmin Ranta-ahon haastattelu, sillä Jasmin, 25, kilpailee tällä viikolla Helsinki International Horse Show'ssa. Jasmin on noussut Suomen parhaiden esteratsastajien joukkoon Dixon-hevosellaan ja tavoittelee menestystä myös tämän viikon kilpailusta.

Lue myös: Niko Ranta-aho ei saanut vieläkään lupaa tavata Sofia Belórfia – ”Heidän yhteinen tulevaisuutensa on hämärän peitossa!”

Urheilupainotteisessa haastattelussa Jasmin kertoo työskentelevänsä hevosia ostavassa ja myyvässä ER-Horse-yrityksessä, jonka hän omistaa puoliksi isänsä kanssa.

Jasmin kertoo haastattelussa perheen tukevan häntä lujasti tiellä kohti suomalaisen esteratsastuksen huippua. 

- He (perhe) ovat auttaneet kaikilla mahdollisilla tavoilla ja olen siitä kiitollinen, Jasmin kertoo IS:lle.

Alla olevissa kuvissa Jasmin poseeraa ER-Horsen Instagram-sivuilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another great photoshoot for @_backontrack ✨

Henkilön ER-Horse (@er.horse) jakama julkaisu

"Meidän perhe on tosi läheinen"

Isoveljensä Nikon rikosepäilyä ja istumista tutkintavankeudessa Jasmin Ranta-aho kommentoi lehdessä niukasti. Hän sanoo IS:lle, ettei kesällä alkanut kohu Nikon ympärillä ole häirinnyt hänen ratsastusuraansa tai valmistautumista Helsinki International Horse Show'hun.

- Asun ulkomailla ja olen tottunut siellä itsenäisesti olemaan ja keskittymään ihan omasta takaa. Ei ole vaikuttanut mun keskisttymiseeni.

- Meidän koko perhe on tosi läheinen ja ollaan totta kai koko ajan yhteydessä.

Niko Ranta-ahon lähisukulainen vangittiin syyskuussa epäiltynä samaan rikosvyyhtiin liittyvästä törkeästä rahanpesusta. Ennen vangitsemista Niko oli saanut tavata sukulaistaan.

Lue lisää: Niko Ranta-ahon lähisukulainen vangittu törkeästä rahanpesusta epäiltynä - asui viime viikot Sofia Belórfin kämppiksenä!

Lähisukulainen oli ennen vangitsemistaan asunut Sofia Belórfin kämppiksenä. Belórf muutti Nikon lähisukulaisen luo tutkintavankeudesta vapauduttuaan.

Niko Ranta-ahon ja muiden rikoksesta epäiltyjen osalta syytteen nostamisen takarajaksi on määrätty 16.1.2020. Oikeudenkäynnin on määrä alkaa muutamien viikkojen kuluttua syytteen nostamisesta.

Lue lisää: Törkeistä huumausainerikoksista epäillyllä Niko Ranta-aholla edessä pitkä oikeudenkäynti – asianajaja: Tulee kestämään noin kolme kuukautta!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!