fbq
Uutiset
27.06.2020 17:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Gettomasa ja Pasha
Instagram sensuroi! Räppäri Gettomasaan yhdistetty savonlinnalaiskaunotar Pasha on tunnettu hillittömistä kurveistaan – kuvat!
Uutiset
27.06.2020 17:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tuorein Seiska paljasti, että rapin jyväskyläläinen Suomen-mestari ja Emma-palkittu Gettomasa, oikealta nimeltään Aleksi Lehikoinen, 26, tapailee venäläistaustaista savonlinnalaiskaunotarta Pasha Pozdniakovaa, 20.

Lue lisää: Yhteisiä öitä! Suosikkiräppäri Gettomasa ja hillittömistä kurveistaan tunnettu Instagram-povipommi Pasha viihtyvät yhdessä!

 

Esimerkiksi keväällä helsinkiläiset hämmästyivät, kun Gettomasa rynni lähes piilotellen Pashan kanssa elokuviin.

– Räppäri oli vetäissyt hupun niin syvälle päähän, että kaveri varmasti toivoi, ettei häntä tunnistettaisi. Se oli hieman hassua, sillä itse kulkisin kyllä ylpeästi pää pystyssä, jos tapailisin tuollaista daamia, popcornin kärystä naurahdetaan.

Lue lisää: Matalaa profiilia! Räppäri Gettomasa piiloutui huppuunsa liikkuessa Instagram-povipommi Pashan kanssa!

Miljoona seuraajaa

Jos jyväskyläläismies onnistuisikin hiippailemaan huomioitta, savonlinnalaiselta Pashalta se ei onnistuisi mitenkään. Hänen hillittömillä luomukurveillaan oli Instagramissa yli miljoona seuraajaa, kunnes kuvapalvelu keväällä poisti Pashan tilin.

– Mie voin vaikka vannoa, etten ole rikkonut Instagramin sääntöjä (…) Mutta mie olen varma, että se johtuu näistä isoista tisseistäni, Pasha puuskahti keväällä Seiskalle.

– Mitä sitten, että miulla on isot rinnat? Ne ovat osa miuta. Katsokaa, minkälaisia kuvia Hollywood-tähdet ja monet muut julkkikset julkaisevat! Miulla ei ole lähellekään yhtä rohkeita kuvia, ja silti käy näin. Tämä on niin väärin!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »