Uutiset

Vakuutusyhtiöitä vastaan vuosikymmeniä taistelleet Marketta ja Jari menettivät kotitalonsa – ”Meillä on oikeus miljoonakorvaukseen!”

06.03.2019 09:09

Marketta, 52, ja Jari Hautakorpi, 52, ovat olleet naimisissa 30 vuotta. He ovat hitsautuneet yhteen, vaikka elämä onkin koetellut heitä harvinaisen rankalla kädellä.

– Meitä on paiskattu paskapaperilla päin naamaa oikein urakalla. Olemme taistelleet 25 vuotta vakuutusyhtiöitä ja juristeja vastaan Marketan kolarista saaman niskavamman takia. Minulla on diabetes ja vakava munuaisen vajaatoiminta. Ja nyt Markella on syöpä, Jari luettelee.

Kurimuksen keskellä Hautakorvet ovat menettäneet sekä työnsä että toimeentulonsa.

– Meillä oli 460-neliöinen perintötalo sekä kesämökki Kangasalla, Porsche, vene ja Jarilla vielä autoalan yritys. Kaikki on mennyt, jotta olemme saaneet rahaa elämiseen ja aina uusiin oikeusjuttuihin.

Nyt Hautakorvet asuvat 56-neliöisessä kaksiossa.

– Saamme molemmat noin 700 euroa kuukaudessa työkyvyttömyyseläkettä. Olemme kuitenkin laskeneet, että meillä on oikeus yli miljoonan euron korvauksiin, Marketta ja Jari sanovat.

– Laskimme myös, että olemme 65-vuotiaita, kun viimeinenkin kivi on käännetty. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on se lopullinen instanssi, jonne tämän kiistan viemme. Toivottavasti olemme hengissä vielä silloin.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!