fbq
Uutiset
24.11.2020 14:16
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Nelonen Media
Herra Ylppö
Vain elämää -tähti Herra Ylpön, 47, yllätyspaljastus: Avoliittoon 24-vuotiaan rakkaan kanssa - torppaa sitkeät Mariska-huhut!
Uutiset
24.11.2020 14:16
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Nelonen Media

Seiska uutisoi kesällä, että muusikko Herra Ylppö, 47, on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan Karkkilasta kotoisin olevasta, 24-vuotiaasta tummasta kaunottaresta.

Seiskan saamien tietojen mukaan suhde on edennyt vauhdikkaasti onnellisten tähtien alla, sillä Ylppö on nyt muutamassa saman katon alle uuden kultansa kanssa.

Lue lisää: Herra Ylppö löysi uuden rakkaan – 23 vuoden ikäero!

Vain elämää -ohjelmassa tänä syksynä hurmannut Herra Ylppö vahvisti avoliittouutisen Seiskalle tiistaina.  

– Pitää paikkansa, muutamme ensi kuun alussa yhteen. En halua vielä tarkemmin asiasta kertoa, mutta muutto avoliittoon pitää paikkansa, Vain elämää -tähti paljastaa. 

Maj Karma -yhtyeestä tutuksi tulleen Herra Ylpön päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa tämän viikon perjantaina. Jakso on herättänyt jo ennen julkaisuaan paljon puhetta muun muassa Mariskan ja Ylpön lämpimistä väleistä ohjelmassa.

– Ihmiset uskovat huhuihin ja näkevät milloin mitäkin kemiaa artistien välillä. Olemme Mariskan kanssa vain ystäviä, kuten muuttoni yhteen tyttöystäväni kanssa todistaa, Ylppö nauraa toimittajalle huhuista.

Lue myös: Muusikko Herra Ylppö rakastui opiskelijaan: ”Fyysinen puoli toimii myös!”

Herra Ylppö
Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa on Herra Ylpön päivä.

Tapasivat Karkkilassa

Porvoossa viime ajat asunut Ylppö hankki viime keväänä itselleen työtilan Karkkilasta.

Seiskan tietojen mukaan Ylppö ja tuore rakas tapasivat toisensa keväällä karkkilalaisessa ravintolassa

– Herra Ylppö ja tyttö ovat tuttu näky täällä Karkkilassa. Olen nähnyt heidät useasti muun muassa terassilla ja syömässä paikallisessa ravintolassa. Tyttö on ollut useasti Ylppöä vastassa tämän lähtiessä työtiloistaan. Heitä ei näytä heidän ikäeronsa haittaavan, vaan he liikkuvat täällä täysin avoimesti, eivätkä välitä katseista tai arvostelijoista, Seiskalle kerrottiin kesällä.

Lue lisää: Vain elämää -ohjelman Herra Ylppö esitteli nuoren rakkaansa lapsilleen: ”Hän tukee heikkoina hetkinäni!”

Ylppö vahvisti tuolloin suhteen tuoreeltaan Seiskalle.

– En tapaile, vaan seurustelen. Hän on nainen, joka ymmärtää taiteilijaa syvällisellä tasolla. Suloinen kuin pioni. En tosi tiedä, millainen pioni on, mutta kuulostaa kivalta. Fyysinen puoli toimii myös, Ylppö paljasti uudesta tyttöystävästään.

Lue lisää: Avioero vei Herra Ylpön suljetulle osastolle – yksi asia nosti artistin lopulta jaloilleen: ”Me kaikki pystytään tekemään se”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »