Avioero vei Herra Ylpön suljetulle osastolle – yksi asia nosti artistin lopulta jaloilleen: ”Me kaikki pystytään tekemään se”

Telkkari | 23.11.2020 13:17

Vain elämää -ohjelmassa vietetään tulevana perjantaina (27.11.) Herra Ylpön eli Frank Mäntymäen, 47, päivää. Ylppö avautuu päivän aikana muille artisteille mm. keskittymisvaikeuksistaan ja rankasta avioerostaan, joka vei miehen lopulta suljetulle osastolle. 

Herra Ylppö on tullut tunnetuksi Maj Karma -yhtyeen keulakuvana ja kappaleiden sanoittajana. Hänen kynästään ovat lähtöisin mm. kappaleet Parisängyn lakanat ja Ukkonen. Omaan Vain elämää -päiväänsä Herra Ylppö kertoo suhtautuvansa ristiriitaisin tuntein.

- Mun päivä ja multa kysellään. Mua tuijotetaan ja soitetaan mun biisejä. Tää koko juttu on vähän niin kuin narsismin ja itseinhon sekamelskaa, Ylppö toteaa. 

Lue myös: Herra Ylppö teloi itsensä Vain elämää -kuvauksissa: Kaikki meni pieleen!

Herra Ylppö kertoo, ettei pysty keksimään tarinoita, vaan kappaleet ovat kaikki hänen omasta elämästään.

- Jokainen laulu, jonka mä olen kirjoittanut, kertoo mun elämästä. Ne on kaikki niin järjettömän henkilökohtaisia. Kaikki on niin totta, Ylppö toteaa ohjelmassa.

Pöydän ääressä Herra Ylppö kertoo, että hänellä on vaikeuksia keskittyä asioihin. Kun ärsykkeitä tulee liikaa, mies tuntee olevansa usein "ihan pihalla". Musiikin avulla Ylppö pystyy kuitenkin keskittymään täysin. 

Herra Ylppö on mukana Vain elämää -sarjan uudella kaudella, joka alkaa Nelosella 2. lokakuuta.
Herra Ylppö on mukana Vain elämää -sarjan uudella kaudella, joka alkaa Nelosella 2. lokakuuta.

Lue myös: Avioero suisti sairaalahoitoon! Vain elämää -tähti Herra Ylppö masennuksestaan: Musta varjo edelleen läsnä!

Mariskan valitsema esitys johdattaa Ylpön kertomaan omasta avioerostaan. Ylpön vaimo jätti hänet yllättäen 10 vuoden liiton jälkeen keväällä 2018.

- Mä koen tunteet yleensäkin voimakkaasti, niin mulla meni ihan yli se avioero. Mä päädyin suljetulle osastolle, Ylppö myöntää.

Jannika B haluaa tietää, mikä sai Ylpön nousemaan syvistä vesistä.

- Siinä meni hirveän kauan, vähän yli kaksi vuotta. Ne on pieniä juttuja. Tulee ystävät, jotka ottaa kopin, että nyt toi jätkä ei enää jaksa, Ylppö kertoo selviytymisestään.

- Me ei voida pelastaa maailmaa, mutta me voidaan pitää lähipiiristämme huolta. Se tyyppi vieressä, sillä on huono fiilis, niin otetaan siitä kiinni. Se me kaikki pystytään tekemään. Se riittää, kuittaa Herra Ylppö oman Vain elämää -päivänsä päätteeksi. 

Lue myös: Vain elämää -ohjelman Herra Ylppö esitteli nuoren rakkaansa lapsilleen: ”Hän tukee heikkoina hetkinäni!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Herra Ylppö (@herraylppo)

Uusi nuori rakas

Nykyisin Herra Ylppö seurustelee Karkkilasta kotoisin olevan opiskelijakaunottaren kanssa. Seiska paljasti rakkaussuhteen viime kesänä. Muusikko vahvisti ilouutisen Seiskalle ja kehui uutta rakastaan.

- Hän on nainen, joka ymmärtää taiteilijaa syvällisellä tasolla. Suloinen kuin pioni. En tosin tiedä, millainen pioni on, mutta kuulostaa kivalta. Fyysinen puoli toimii myös.

Pariskunnalla on ikäeroa 23 vuotta.

- Seurustelumme on edennyt hyvin, ja olemme yhdessä virallisesti. Hän tukee minua heikkoina hetkinäni.

- Suhteemme on sillä tasolla, että hän on tavannut myös lapseni, kahden lapsen isä kertoi taannoin.

Lue myös: Herra Ylppö löysi uuden rakkaan – 23 vuoden ikäero!

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Herra Ylppö (@herraylppo)

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Nelonen Media ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!