fbq
Uutiset
06.08.2020 09:45
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Nelonen
Herra Ylppö
Herra Ylppö löysi uuden rakkaan – 23 vuoden ikäero!
Uutiset
06.08.2020 09:45
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Nelonen

Rokkari Herra Ylppö eli Frank Mäntymäki, 47, on ollut tuttu näky Karkkilassa keväästä saakka. Syykin on selvä, sillä Seiskalle kantautuneiden lukuisten vinkkien mukaan tulevan syksyn Vain elämää -tähti tapailee paikkakuntalaista 24-vuotiasta opiskelijaa.

– Herra Ylppö ja tummaverikkö ovat tuttu näky täällä Karkkilassa. Olen nähnyt heidät useasti muun muassa terassilla ja syömässä paikallisessa ravintolassa, lemmenparin nähnyt kertoo Seiskalle.

Virallisesti Porvoossa asuva Herra Ylppö hankki kevään kynnyksellä työtilat myös Karkkilasta.

– Nainen on usein Herra Ylppöä vastassa tämän lähtiessä työtiloistaan. Heitä ei näytä ikäero haittaavan, vaan pari liikkuu avoimesti välittämättä muiden katseista, Karkkilasta kerrotaan.

Herra Ylppö

Vaimo jätti

Rokkarin ex-vaimo jätti muusikon yllättäen tämän 45-vuotis-
päivänä vuonna 2018. Ero tuli Herra Ylpölle täysin puun takaa. Rock-tähdellä on ex-vaimonsa kanssa kaksi alaikäistä lasta.

Kymmenvuotisen liiton päättyminen laukaisi Herra Ylpössä masennuksen. Rajujen vaiheiden jälkeen hän on kertonut voivansa jo paremmin.

Herra Ylppö kertoi Instagramissa nauttivansa elämästä Karkkilassa.

– Saan onnentunteita myös seurasta, mutta siitä myöhemmin juorulehdissä, hän kirjoitti.

Herra Ylppö nähdään tulevalla Vain elämää -kaudella Arja Korisevan, Ressu Redfordin, Jannika B:n, Vesku Jokisen, Stigin, Mariskan ja Reino Nordinin kanssa.

Lue myös: Artistit saapuivat Satulinnaan jokainen tyylillään! Herra Ylppö vetää lonkeroa – Mariska kirjoittaa biisiä: katso miten ensimmäinen päivä sujui!

Herra Ylppö
Tilaa Seiskan uutiskirje! »