Uutiset

Vaihtuiko heila?! Katariina Kaitueen kanssa muhinoinut Samuli Edelmann heilasteli oululaiskaunottaren kanssa!

10.10.2020 06:33

Torstaina (8.1.) ilmestynyt Seiska kertoi näyttelijä-laulaja Samuli Edelmannin, 52, kurvailleen autollaan syyskuun puolivälissä Finlandia-talon takana sijaitsevan pilkkopimeän Hesperianpuiston katveeseen.

Näyttelijällä oli sovittuna katseilta suojaisessa paikassa salatreffit. Pilkkopimeästä pöpeliköstä kipitti Samulin autoon muodokas vaaleaverikkö, joka paljastui näyttelijä Katariina Kaitueeksi!

Katariina on tunnettu näyttelijä, joka on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja teatteriesityksissä.
Katariina on tunnettu näyttelijä, joka on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja teatteriesityksissä.

Lue lisää: Muhinointia parkkihallissa! Samuli Edelmann ja naimisissa oleva näyttelijä Katariina Kaitue kiihkeillä salatreffeillä – kuvat Seiskassa!

Samuli ja Katariina, 53, lähtivät kruisailemaan öisiä teitä pitkin. Pitkän köröttelyn jälkeen kaksikko hurautti Espoon Leppävaaran Sello-kauppakeskuksen parkkihalliin. Samuli ohjasi autonsa alimmaisen parkkitason syrjäisimpään kolkkaan.

Kun näyttelijä oli saanut auton käsijarrun vedettyä päälle, niin peltilehmässä alkoi kuuma muhinointi!

Samuli on Suomen eturivin näyttelijöitä, joka on luonut uraa myös muusikkona.
Samuli on Suomen eturivin näyttelijöitä, joka on luonut uraa myös muusikkona.

Lue lisää: Näyttelijäkaunotar yllätettiin muhinoimasta Samuli Edelmannin kanssa – näin Katariina Kaitue kommentoi kiihkeitä salatreffejä!

Vaihtoiko heilaa?

Seiska paljasti toukokuussa, että Samuli oli heilastellut jo pitkään oululaista kaunotarta, joka muutti hiljattain Kirkkonummelle. Seiskan tietojen mukaan pari oli vielä kesällä yhdessä.

Lue myös: Tällainen on Samuli Edelmannin 16 vuotta nuorempi oululaisrakas: eronnut yksinhuoltajakaunotar on kaunis kuin missi!

Nyt vaikuttaa, että välit ovat viilenneet, koska Samulilla on sutinaa toisen naisen kanssa. Samulin olisi ollut kätevintä ajaa Sellon parkkihallista naisen luo Kirkkonummelle, mutta hän päätyi kaverinsa luo Helsingin keskustaan.

Katso paparazzikuvat Samulin ja Katariinan kuhertelusta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!