fbq
Uutiset
31.05.2020 12:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Samuli Edelmann
Tällainen on Samuli Edelmannin 16 vuotta nuorempi oululaisrakas: eronnut yksinhuoltajakaunotar on kaunis kuin missi! 
Uutiset
31.05.2020 12:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Yksi Suomen rakastetuimmista tunteiden tulkeista, laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann, 51, on löytänyt rinnalleen rakkauden. Seiskan tietojen mukaan Samuli on heilastellut jo ainakin vuoden päivät itseään 16 vuotta nuoremman, Oulussa asuvan kaunottaren kanssa.

Toimituksemme sai kyyhkyläisistä vihiä jo viime kesänä, mutta nyt syventyneelle suhteelle on saatu vahvistus. Seiskan paparazzi bongasi Samulin viime perjantaina poistumasta rakkaansa Oulun-asunnolta. Laulaja nousi autoonsa ja lähti ajelemaan kohti etelää.

Pariskunta on kulkenut paljon Oulun ja Helsingin väliä. He tuntuvat asettuneen Ouluun, jossa Samuli on asustellut enemmän tai vähemmän jo puolisen vuotta, ellei kauemminkin, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Paparazzikuva! Samuli Edelmann on tuttu näky Oulussa – pitkiä vierailuja 16 vuotta nuoremman salarakkaan luo! 

xxx

Kaunis kuin missi

Seiskan selvityksen mukaan Samulin rakas on 35-vuotias eronnut yksinhuoltajakaunotar, joka työskentelee sisäänostajana oululaisessa vaateliikkeessä. Kyseessä on kuulemma niin näyttävä nainen, että tämä olisi voinut halutessaan luoda uraa myös missimaailmassa.

Ouluun asettunut vaaleaverikkö on alun perin kotoisin Koillis-Lapista Savukoskelta, luotettavat lähteet supattavat Seiskalle.

Jotain suhteen vakavuudesta kertoo sekin, että Samuli on jo aikaa sitten esitelty naisystävänsä perheelle tämän kotikonnuilla. Siellä seurustelusuhde on kuulemma yleisesti tiedossa.

Lue lisää Samulista ja salarakkaasta tuoreimmasta Seiskasta!

sss