fbq
Uutiset
29.04.2020 18:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Panu Hörkkö, All Over Press
patrik laine
Vaatimattomuus ei autoa kaunista! NHL-tähti Patrik Laine kruisaili Lamborghinillaan - tällainen tehomylly Patella on alla! Video!
Uutiset
29.04.2020 18:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Panu Hörkkö, All Over Press

NHL-joukkue Winnipeg Jetsin suomalaistähi Patrik Laine, 22, bongattiin aamutuimaan Korkeavuorenkadulta Helsingissä. Kantakaupungista mies jatkoi matkaansa itään päin. Paten auto on niin huomattava, että päät kääntyivät ja kamerat räpsyivät. 

 

Hurjasta lämäristään tunnettu Pate nähtiin aikaisemin huhtikuussa mielitiettynsä kanssa kävelyllä Helsingissä. Kävelyä ennen Patrik oli ollut poistunut kolmeen päivään omatoimisesta karanteenistaan 

Patrik Laine kävelyllä Helsingissä.
Patrik Laine kävelyllä Helsingissä.

Keltainen hävittäjä

Silmäänpistävä kirkkaan keltainen citymaasturi on maksanut pitkän pennin. Lamborghini Urus kustantaa 400 000 euroa veroineen. Veron osuus on tämän tyylin autoissa huomattava.

Patrik Laine Lamorghini ursus

Lue lisää: Video keltaisesta katuhävittäjästä! Patrik Laineen autovalitna vaatimattomasta kaukana - Hintalappu puolimiltsiä! 

Tehot kohdillaan

Katseita kääntävässä maasturissa on nelilitrainen tuplaturboahdettu V8-kone, joka päästää valloilleen 650 hevosvoimaa. 

Nelivetoisessa autossa vääntö keskittyy enemmän takarenkaille. Kaaran huippunopeus on jopa 305 kilometriä tunnissa. Keltainen hirmu kiihtyy nollasta sataan alle neljässä sekunnissa. Pysähdyksestä kahteen sataan autolla taas pääsee alle 13:sta sekunnissa. 

Jos vauhti on liikaa, niin tehokkailla keraamisilla jarruilla auto pysähtyy 100 km/h nopeudesta alle 34 metrin matkalla. 

Patrik Laine Lamborghini ursu

Hörppää kuin vanha mersu

Auto kuluttaa satasella alle 13 litraa. Täydellä tankillisilla sen pitäisi kulkea noin 669 kilometriä, joten kovin taloudellisesta autosta ei ole kyse. 

Lue lisää: Tamperelaismies nöyrtyi, kun Patrik Laine ajoi rinnalle ja ohi - NHL-tähden ökyluksus-Lamborghini näytti Volvolle kaapin paikan: "Ei siinä ollut mitään palaa!"

Patrik Laine Lamborghini ursus
Tilaa Seiskan uutiskirje! »