fbq
Uutiset
10.09.2020 20:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Kikka
Uutuuskirja: Ystävä järkyttyi Kikan käsissä olleista jäljistä - raivoisa perheriita päättyi surkeasti!
Uutiset
10.09.2020 20:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Toimittaja Raija Pelli muistelee vuonna 2005 menehtynyttä ystäväänsä Kikka – Mä haluun viihdyttää -kirjassa.

Kirjassa Raija muistelee tilannetta, kun Kikka eli Kirsi Sirén on vieraillut hänen luonaan. Raija oli hankkinut monenlaisia herkkuja ystävysten illanviettoon. Juustoja rakastanut Kikka alkoi pestä ja leikata hedelmiä juustolautasta varten, ja silloin Raijalle paljastui Kikan piilottelema salaisuus.

- Hänen käsivartensa ranteista kyynärpäihin asti olivat ilkeän näköisten laikkujen täplittämät. Mustelmia… Olin aiemminkin saunassa ja uintireissuillamme huomannut siellä täällä ystäväni käsivarsissa outoja, haalistuneita läiskiä. Kirsi kuittasi jäljet useimmiten kuntosalionnettomuuksiksi tai muiksi pikku haavereiksi. Istahdimme takkatulen ääreen ja vaadin selitystä mustelmien synnystä, kirjassa kerrotaan.

Lue myös: Ile Vainio muistelee 14 vuotta sitten kuollutta laulaja Kikkaa – ”Moni nykyinen naisartisti saa olla hänelle kiitollinen!”

 

Uskottomuusepäilyjä

Kikka epäili, että hänen silloinen aviomiehensä Hannu Sirén hääräsi muiden naisten kanssa, ja yksi puhelu oli vahvistanut pelkoa. Tuntemattomaksi jäänyt nainen oli soittanut Kikan ja Hannun kotinumeroon ja pyytänyt Hannua puhelimeen. Kuultuaan puhuvansa Hannun vaimon kanssa, oli nainen lyönyt luurin korvaan.

Kikan toimittajatuttu soitti kyselläkseen kuulumisia, mutta pyysikin Kikkaa tapaamiseen. Tapaaminen sovittiin muutaman päivän päähän Tampereelle suosittuun ravintolaan. Ravintolassa toimittaja kaivoi repustaan kansion ja sen muovitaskusta valokuvat. 

- Mitäpä kuvista olisi voinut tuumata? Hannuhan niissä oli. Hannu ja tuntematon nainen hilpeissä tunnelmissa. Pari oli otoksissa lähellä toisiaan, ja Hannu lepuutti kättään brunetin olkapäällä. Kuvista ei voinut päätellä totuutta parin väleistä, mutta silti ne olivat Kirsille liikaa.

Lue myös: ”Minihame oli kaupungin lyhyin” – näin uransa alussa ollut laulaja Kikka teki vaikutuksen Raija Pelliin!

 

Raju yhteenotto

Kuvat nähtyään Kikka alkoi juoda, ja hän aikoi selvittää asian miehensä kanssa perin pohjin. Myöhemmin kotiin saapunut Hannu kohtasi humalassa raivonneen puolisonsa.

- Hannu yritti taltuttaa hutikassa raivoavaa rakastaan. Pahoja sanoja ja esineitä sinkoili sellaisella vauhdilla, ettei Hannulle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin tarttua vaimonsa ranteisiin ja pidellä kiinni. Tarkoitus olis vain rauhoittaa tilanne ja välttää pahemmat vauriot, estää Kirsiä satuttamasta itseään raivopäissään. Välikohtauksesta jäi muistoksi häijyt muistelmat, joita Kirsin ei suinkaan ollut tarkoitus esitellä kenellekään.