fbq
Uutiset
09.05.2019 06:58
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Lehtikuva
Hussein al-Taee
Uusi paljastus kohudemari Hussein al-Taeesta: Avioliitto päättyi rajuun eroriitaan – ex-vaimo pakeni turvakotiin!
Uutiset
09.05.2019 06:58
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Lehtikuva

Hussein al-Taeen (sdp), 35, ura kansanedustajana on alkanut huonoimmalla mahdollisella tavalla. Hussein tunnusti vapun alla kirjoittaneensa sosiaaliseen mediaan halventavia kirjoituksia homoista, juutalaisista, somaleista ja sunnimuslimeista.

Kohu myös laajeni kansainväliseksi, kun israelilaiset uutistoimistot siteerasivat Husseinin kirjoituksia, joissa hän rinnastaa Israelin terroristijärjestö Isisiin.

Lue lisää: Morkkasi Sauli Koskista "Suomen suosituimmaksi reiäksi", halvensi juutalaisia, somaleita.... SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taeen tilanne muuttuu tukalaksi - IL: kohukirjoitukset poliisin syyniin!

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Hussein on varsin värikäs persoona myös yksityiselämässään – ainakin mitä naisasioihin tulee. Feministiksi julistautunut Hussein on pyörittänyt naisrulettia, jossa on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista.

Käräjäoikeuden papereista selviää, että Hussein avioitui kymmenisen vuotta sitten nuoren irakilaisnaisen kanssa.

KATSO KUVAT: SEISKA LÖYSI HUSSEIN AL-TAEEN SALAISESTA HOITOPAIKASTA!

Raju lapsikiista

Nainen oli tullut raskaaksi Husseinille ollessaan 18–19-vuotias. Kun nainen huhtikuussa 2010 ilmoitti haluavansa eron, tilanne kriisiytyi pahaksi riidaksi, jossa oli mukana myös kiista parin 3-vuotiaasta lapsesta.

Käräjäoikeudelle toimitettujen asiakirjojen mukaan molemmat ryhtyivät vaatimaan lapsen yksinhuoltajuutta. Kesken huoltajuuskäsittelyn ex-vaimo joutui muuttamaan turvakotiin, koska koki Husseinin ja tämän sukulaisten käytöksen uhkaavana ja väkivaltaisena.

Lue lisää: Kohu törkykirjoituksista ajoi kansanedustaja Hussein al-Taeen sairaalahoitoon! SDP:n Antti Lindtman: "Viime viikot ovat olleet hänelle hyvin raskaita"

Nykyisin Hussein on naimisissa Saana Keskitalon kanssa. Husseinin ja Saanan suhde alkoi työpaikkaromanssina, kun molemmat työskentelivät presidentti Martti Ahtisaaren konfliktinratkaisujärjestön Crisis Management Initiativen eli CMI:n palveluksessa.

Saana työskentelee CMI:ssä yhä, mutta Husseinin työt loppuivat kansanedustajatyön myötä.

Lue kaikki yksityiskohdat Hussein al-Taeen rajusta eroriidasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!