Hussein

Kohu törkykirjoituksista ajoi kansanedustaja Hussein al-Taeen sairaalahoitoon! SDP:n Antti Lindtman: "Viime viikot ovat olleet hänelle hyvin raskaita"

02.05.2019 14:24

Torstaina 2.5.2019 SDP: eduskuntaryhmä ilmoitti, että kansanedustaja Hussein Al Taee, 35, jää sairauslomalle eikä osallistu eduskuntatyöhön sairausaikanaan. Sairausloman kerto tarkentuu myöhemmin. 

Mediat: SDP:n kohukansanedustaja Hussein al-Taee on sairaalahoidossa eikä osallistu eduskuntatyöhön!

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman piti torstaina iltapäivällä tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi tapauksesta tarkemmin.

- Hussein joutui tiistai-iltana sairaalaan. Sain tiedon asiasta keskiviikko-iltana, Lindtman kertoo medioille. 

Lindtman mietti tarkasti sanojaan, kun toimittajat kysyivät syytä sairauslomalle ja sairaalaan joutumiselle. 

- Kun on kyse ihmisen terveydestä, niin se kuuluu yksityisyydensuojan piiriin, vaikka kyseessä olisikin kansanedustaja. Sen voin kuitenkin kertoa, että viime viikot ovat olleet hyvin raskaita hänelle, siihen tämä sairaalahoito liittyy, Lindtman sanoi. 

Tieto uutisista 

Torstaina myös selvisi, että Husseinin törkykommenteihin liittyen valtakunnansyyttäjävirastoa on pyydetty selvittämään, onko al-Taee syyllistynyt rikokseen solvaavilla kirjoituksillaan. 

Lue lisää:  IL: Törkykommenteistaan tunnettu SDP:n Hussein al-Taaen tapaus siirtyi poliisille

- Saimme tietää uutisten kautta, että ne ovat edenneet poliisille, Lindtman kertoo. 

Lindtman painotti moneen kertaan, että Husseinin täytyy keskittyä nyt paranemiseen ja henkiseen hyvinvointiin, ja hänelle pitää antaa rauha. 

- Annetaan työrauha poliisille, Lindtman vastasi, kun toimittajat yrittivät kysellä syvemmin mahdolliseen rikosepäilyyn liittyvästä selvityksestä. 

Lue lisää kommentteihin liittyen täältä.

Edit: Korjattu Lindtmanin titteli - eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!