Miss Suomi Viivi Altonen sairastui kuvauskeikalla vuoristotautiin – Kati-äiti huolestui: ”En saanut yhteyttä kolmeen päivään!”

Uutiset | 19.10.2020 07:14

Kun tamperelainen Viivi Altonen, 24, oli kruunattu Miss Suomeksi, hänen voittoaan juhlittiin navetassa. Vielä Viivin lapsuudessa nykyisin juhlatilaksi rakennettu Kiviojan Helmi oli alkuperäisessä käytössään. Juhlat järjestivät Viivin äiti Kati Tommila ja isotäti Tuija Keskinen, joka myös omistaa Kiviojan Helmen.

– Viivi on positiivinen ja sydämellinen tyttö, Kati kuvailee. Miss Suomi opiskelee yhteiskuntatieteitä ja on kiertänyt paljon maailmaa.
– Viivi on positiivinen ja sydämellinen tyttö, Kati kuvailee. Miss Suomi opiskelee yhteiskuntatieteitä ja on kiertänyt paljon maailmaa.

Lue lisää: Miss Suomi hyppäsi rotkoon! Viivi Altosen Kati-äiti: ”Olen saanut pelätä Viivin puolesta!”

Äiti ja Viivin isäpuoli Tobias ovat olleet tärkeä tuki Viiville.

Hurjapäinen Viivi on kouluttautunut laitesukelluksen opettajaksi Mosambikissa ja luonut mallinuraa Intiassa sekä isäpuolensa synnyinmaassa Sveitsissä.

– Tiukin paikka oli, kun sain tiedon Viivin kuvauksista Himalajalta, että hän on joutunut sairaalaan vuoristotaudin takia. En saanut häneen yhteyttä kolmeen päivään ja olin tosi huolissani. Onneksi Viivi selvisi hengissä, Kati-äiti kertoo.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Timo Korhonen ja Matias Ahonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!