Miss Suomi hyppäsi rotkoon! Viivi Altosen Kati-äiti: ”Olen saanut pelätä Viivin puolesta!”

Uutiset | 18.10.2020 17:02

Kun tamperelainen Viivi Altonen, 24, oli kruunattu Miss Suomeksi, hänen voittoaan juhlittiin navetassa. Vielä Viivin lapsuudessa nykyisin juhlatilaksi rakennettu Kiviojan Helmi oli alkuperäisessä käytössään. Juhlat järjestivät Viivin äiti Kati Tommila ja isotäti Tuija Keskinen, joka myös omistaa Kiviojan Helmen.

Voitonjuhliin saapui sukulaisia, joista osaa Viivi ei ollut tavannut vuosiin.

– Oli ihana nähdä hektisen elämän keskellä sukua ja ystäviä. Onneksi on suku, joka välittää minusta, Viivi kehuu.

– Viivi on positiivinen ja sydämellinen tyttö, Kati kuvailee. Miss Suomi opiskelee yhteiskuntatieteitä ja on kiertänyt paljon maailmaa.
– Viivi on positiivinen ja sydämellinen tyttö, Kati kuvailee. Miss Suomi opiskelee yhteiskuntatieteitä ja on kiertänyt paljon maailmaa.

Lue myös: Vuosien työ toi tuloksen! Tässä ovat Miss Suomi Viivi Altosen vanhemmat – kuva!

Laitesukelluksen opettaja

Äiti ja Viivin isäpuoli Tobias ovat olleet tärkeä tuki pitkistä välimatkoistakin huolimatta.

– Viivi halusi Miss Suomi -kilpailuun jo mallinuransa alussa 2007. Ajatus vain vahvistui, kun kokemusta tuli lisää. Olen ollut aina tukena ja kannustanut häntä tavoittelemaan unelmiaan, Kati-äiti kertoo.

Lue myös: Miss Suomi 2020 Viivi Altonen, 23, häikäisee seksikkäissä alusvaatteissa - viettelevät sinkkukuvat!

Hurjapäinen Viivi on kouluttautunut laitesukelluksen opettajaksi Mosambikissa ja luonut mallinuraa Intiassa sekä isäpuolensa synnyinmaassa Sveitsissä.

– Olen saanut pelätä menevän ja hurjapäisen Viivin puolesta. Huolehdin suunnattomasti, kun Viivi teki aikoinaan 007 ja Kultainen silmä -elokuvasta tutun benji-hypyn. Oli pelottavaa katsoa, kun oma tyttöni hyppäsi rotkoon.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matias Ahonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!