Sara Chafak ja Jeffrey Lawman

Romanssihuhuja! Sara Chafak ja Love Island -komistus Jeffrey viihtyvät läheisesti yhdessä – paparazzikuvat Seiskassa!

Uutiset | 22.08.2019 07:44

Vuoden Miss Suomi Sara Chafak, 28, on ollut hyvän aikaa vapailla markkinoilla, sillä kuten Seiska kesällä uutisoi, Sara erosi hiljattain pitkäaikaisesta poikaystävästään Tuomas Varesvuosta.

Sara ja Tuomas ehtivät seurustella jopa liki 15 vuotta, sillä heidän rakkautensa alkoi 14-vuotiaina. Sara muutti kuitenkin kesän alussa erilleen Tuomaksesta omaan asuntoon Helsingin Punavuoreen.

Lue lisäää: Salattu ero paljastui! Sara Chafak vietti kylpyläloman miljonäärin kanssa!

Sara on eron jälkeen yhdistetty australialaismiljonääri Tony Beigiin, jonka kanssa Sara on viettänyt runsaasti aikaa viime vuosina. Kaksikko on matkustanut yhdessä ja Tony kävi myös Saran luona Suomessa kesällä.

Viime aikoina Saran rinnalla on kuitenkin viihtynyt toinenkin komistus, ja romanssihuhut käyvät erittäin kiivaina.

Lue lisää: Mansikoita ja samppanjaa! Tuomas-rakkaastaan eronnut Sara Chafak vietti viikonlopun Suomessa australialaisen multimiljonäärin kanssa!

Tutustuivat tv-ohjelmassa

Sara on nähty yhdessä Love Island Suomi -ohjelmasta tutun Jeffrey Lawmanin, 24, kanssa ja esimerkiksi viime viikonloppuna Tampereen Blockfest-festivaalilla pariskunta oli silminnäkijöiden mukaan viihtynyt erittäin läheisissä tunnelmissa.

Torstaina ilmestyneessä Seiskassa onkin julkaistu yhteiskuvia Sarasta ja Jeffreystä Blockfestissä, ja otokset paljastavat paljon heidän väleistään.

Lue myös: Oho, Love Island Suomi -voittajapari Jeffrey ja Aura eivät todellisuudessa koskaan seurustelleet - Jeffreyllä jo uusi ihastus: "Otetaan ihan rauhassa!"

Seiskan tietojen mukaan Sara ja Jeffrey tutustuivat toisiinsa kesän alussa, kun he kilpailivat samassa joukkueessa Fort Boyard Suomi -ohjelman kuvauksissa. Saran ja Jeffreyn tiimin kolmas pyörä oli Salatut elämät -sarjasta tuttu Monika Lindeman.

Mahtoiko romanssi siis syttyä jo kyseisissä kuvauksissa?

Lue lisää. Miten Sara Chafak, Hannes Hyvönen, Lotta Näkyvä ja monet muut tutut pärjäävät taistelussa linnakkeen herruudesta? Tässä ovat Fort Boyardin uudet kilpailijat!

Sara, Jeffrey ja Salkkarit-tähti Monika Lindeman kisasivat samassa joukkueessa Fort Boyard Suomi -ohjelmassa.
Sara Chafak (vas.), Jeffrey Lawman ja Salkkarit-tähti Monika Lindeman kisasivat samassa joukkueessa Fort Boyard Suomi -ohjelmassa. Ohjelma esitetään MTV3:lla tänä syksynä.
Teksti:Emmi Ikonen & Mika Seppänen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!