fbq
Uutiset
28.12.2018 18:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova, Nelonen
Jenny Helenius.
Useita havaintoja pääkaupunkiseudulta! Upea Bachelorette-Jenny, 35, antautui siellä täällä suuteluun hävyttömän komean könsikkään kanssa – ”On tainnut Tinder laulaa…”
Uutiset
28.12.2018 18:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova, Nelonen

Livillä ja Nelosella nähdystä Bachelorette Suomesta on vierähtänyt jo lähes kuukausi, mutta sen päätähti Jenny Helenius, 35, on yhä koko kansan huulilla.

Ensin Jenny tilitti Seiskalle tukalasta tilanteestaan realityohjelman aikana – kaunotar kun ei saanut tapailla tuolloin ketään julkisesti. Niinpä hän päätyi treffailemaan kaikessa hiljaisuudessa vanhoja poikaystäviään.

Lue lisää: Bachelorette-Jenny Heleniuksen jymypaljastus: ”Tapailin salaa ex-miehiäni ohjelman aikana!”

Sen jälkeen hän avasi sanaisen arkkunsa ohjelman jälkeisistä tapahtumista, muun muassa joensuulaisen kilpakosija Joonan suhteen.

Lue lisää: Bachelorette-Jenny, 35, hämmästyi joensuulaisen Joonan, 27, käytöksestä - edes naku-uinti ei sytyttänyt: ”Hän vain puski päälle – mietin, että oh my god”

Jenny joutui toisinaan viettämään myös yksinäisiä iltoja Bachelorette Suomen aikana.
Jenny joutui toisinaan viettämään myös yksinäisiä iltoja Bachelorette Suomen aikana.

 

Ja nyt, kun ohjelma on vihdoin loppunut, ja Jenny totaalisen vapaa kaikista kahleista, näyttävä vaaleaverikkö näyttää ottaneen ilostaan kaiken irti. Seiskalle on nimittäin sadellut vinkkejä, joiden mukaan Jenny on bongattu pariinkin otteeseen komeassa miesseurassa.

Eikä kyse ole suinkaan ollut mistään kaverillisesta ujoilusta, ei sinne päinkään.

– Jenny viihtyi perjantaina (14.12.) pitkän illan karaokebaari Wallisissa miesten piirittämänä. Hän selvästi nautti huomiosta ja ajautui myös useamman kerran intiimiin pusutteluhetkeen lierihattuisen miehen kanssa, Seiskalle juorutaan.

Miltäs tämä Helsingin suutelumies oikein näytti?

– Hän oli sellainen kolmekymppinen tai ehkä 35-vuotias, rennonoloinen komea kundi. Hiukset olivat ruskeat ja vähän kihartavat. Ja pukeutumistyyli toi mieleen Hildénin Jukan. Eli vähän sellainen hipsterityylinen, oikein tyylikäs nuori kaveri.

Tyrmäävä Jenny on bongattu useammastakin paikasta komean könsikkään seurassa.
Tyrmäävä Jenny on bongattu useammastakin paikasta komean könsikkään seurassa.

 

Täsmälleen samanlaiset tuntomerkit täyttyivät myös seuraavana päivänä lauantaina (15.12.), jolloin Jenny bongattiin panimoravintola Fat Lizardista Espoosta. Silläkin kertaa Jenny ja hävyttömän komea könsikäs viihtyivät vähintäänkin intiimeissä tunnelmissa.

– He suutelivat siellä katseista välittämättä. Mietin heitä katsellessani, että kiva, kun Jenny on löytänyt treffikumppanin itselleen. Tämä mies oli nimittäin aika erilainen kuin telkkarin kilpakosijat, joten siihen nähden ei ollut yllättävää, ettei hän löytänyt ohjelmasta ketään.

Lue myös: Nyt kaikki sinkkumiehet hereillä! Suomen tavoitelluin kaunotar etsii kuumeisesti seuraa – muodokas Jenny, 35, harvinaisen avoimena: ”Asennan Tinderin välittömästi”

– Mutta eihän siinä, olihan hän kyllä komea kaveri. Lieneekö Jennyn mainostama Tinderin selaaminen tuottanut siis vihdoin tulosta? On tainnut Tinder laulaa…

Millainen mies tämä Espoon köriläs oli?

– No ei ainakaan sellainen, kuin kukaan miehistä siinä ohjelmassa! Tällä tapauksella oli huppari ja pipo päässä ja vaikutti muutenkin aika rennolta.

Katso paljonpuhuvat kuvat tuoreimmasta Seiskan erikoisnumerosta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »