fbq
Telkkari
06.12.2018 16:46
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Nelonen / Liv
Jenny Helenius ja Joona Manninen.
Bachelorette-Jenny, 35, hämmästyi joensuulaisen Joonan, 27, käytöksestä - edes naku-uinti ei sytyttänyt: ”Hän vain puski päälle – mietin, että oh my god”
Telkkari
06.12.2018 16:46
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Nelonen / Liv

Kuten Livin ja Nelosen katsojat sekä Seiskan lukijat tietävät, joensuulainen Joona Manninen voitti Jenny Heleniuksen sydämen puolelleen ja siten myös koko Bachelorette Suomi -ohjelman. Realitysarjasta jäi tosin kummallekin vain luu käteen, sillä kaksikon onni ei kestänyt.

Alussa kaikki vaikutti lupaavalta, mutta sitten jokin muuttui. Jenny kertoi Seiskan erikoishaastattelussa tajunneensa jo varsin pian, ettei Pohjois-Karjalan komeapiirteinen liehuletti olisi sittenkään häntä varten.

Lue myös: Ei ole todellista! Bachelorette Suomen Jenny, 35, lemppasi Joonansa lähes välittömästi – karu totuus iski vasten kasvoja: ”Eihän sellaista jaksa katsella pitkään”

Jenny kertoo kyllä yrittäneensä: Turkista paluun jälkeen hän treffaili Joonaa Helsingissä ja matkusti myös valittunsa luo tämän kotikaupunkiin Joensuuhun.

– Vietimme siellä pitkän viikonlopun. Kävin hänen saunalautallaan ja pulahdimme jopa naku-uinnille, mutta… Jotain jäi vain puuttumaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Joona Manninen ja Jenny Helenius.

 

Joonakin kuulemma yritti – Jennyn mukaan kenties liikaakin.

– Ilmoitin hänelle, että tarvitsen omaa aikaa. Varsinkin, kun olin tilanteestamme vähän epävarma. Mutta hän vain puski päälle ja soitteli päivittäin tyyliin: ”Hei, miltä tuntuu, kun on poikaystävä?” Ja minä mietin, että ”Oh my god, tuo ei ole sitä tilan antamista!”

Lopulta Jenny joutui tekemään kipeän ratkaisun ja kertomaan Joonalle, ettei homma toimi.

– Oli hän kyllä pettynyt. Mutta kun näimme myöhemmin, niin hänkin sitten ymmärsi, ettei se meidän juttumme olisi toiminut.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Joona Manninen.

 

Jenny myöntää jännittäneensä Bachelorette Suomen maanantain (3.12.) tuplajaksoja, koska niissä kävi ilmi, ettei hän taaskaan löytänyt miestä rinnalleen. Aihe on puhuttanut paljon sosiaalisessa mediassa.

– Olen saanut aika paljon kritiikkiä siitä, että mieskriteerini ovat liian korkealla. Ehkä ne sitten ovat, hän pamauttaa Seiskalle.

– Luulen, että aika moni vain tyytyy johonkuhun, mutta minulle pelkkä tyytyminen ei ole koskaan riittänyt. Haluan, että rinnallani on joku sellainen, johon on oikeasti kunnolla ihastunut. Itsestään ei pysty antamaan kaikkea, jollei ole aivan oikeasti kiinnostunut.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »