Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Jenny Helenius.

Nyt kaikki sinkkumiehet hereillä! Suomen tavoitelluin kaunotar etsii kuumeisesti seuraa – muodokas Jenny, 35, harvinaisen avoimena: ”Asennan Tinderin välittömästi”

Bachelorette Suomessa unelmiensa miestä etsinyt Jenny Helenius odotti kuin kuuta nousevaa tähdittämänsä realitysarjan päättymistä. Pitkä odotus palkittiin vihdoin maanantai-iltana (3.12.), kun sarjan kaksi ratkaisu-jaksoa nähtiin Livillä.

Lue lisää: Bachelorette Suomessa jättiyllätys! Jenny valitsi miehensä ja puhuu nyt suunsa puhtaaksi – tämän vuoksi ennakkosuosikki jäi nuolemaan näppejään: ”Silloin tajusin, että…”

Niissä selvisi, ettei turkulaislähtöisen kaunottaren rinnalle löytynynyt pysyvästi ketään. Toisin sanoen Jenny on ja pysyy sinkkuna, mutta sitä hän ei voinut vielä ohjelman aikana kertoa kenellekään.

– Onhan tämä ollut kyllä kieltämättä aika pitkä syksy… En ole voinut käydä julkisesti treffeillä, jotta ohjelman ratkaisu olisi säilynyt salassa, Jenny kertoi hiljattain Seiskalle.

Lue myös: Ei ole todellista! Bachelorette Suomen Jenny, 35, lemppasi Joonansa lähes välittömästi – raju totuus iski vasten kasvoja: ”Eihän sellaista jaksa katsella pitkään”

Näyttävä vaaleaverikkö lupasi ilmoittautua ryminällä julkisille sinkkumarkkinoille välittömästi sarjan viimeisen jakson jälkeen.

– Ihanaa, että pääsen taas tutustumaan kaiken maailman deittisovelluksiin! Aion asentaa Tinderin saman tien, kun tilinteko-jakso rävähtää ruutuun, hän lupasi leveästi hymyillen.

Näin ollen kaikkien sinkkumiesten kannattaneekin alkaa välittömästi selata Tinderiä. Kuka tietää, vaikka vastaan pelmahtaisi valtakunnan tavoitelluin sinkkukaunotar.

– En halua sanoa, että minulla on haku päällä, mutta olisin kyllä mieluusti parisuhteessa, Jenny myöntää.

– Sen olen tosin päättänyt, etten enää etsi miestä, vaan hän löytäköön minut! Tapahtukoot se sitten täällä Suomessa tai ulkomailla.


 


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Nelonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!