Sara Sieppi puolitti ulosottovelkansa.

Ulosottohelvetissä rypevä ex-missi Sara Sieppi puolitti velkataakkansa – velkaa yhä 10 500 euroa!

02.08.2018 06:35

Seiska kertoi reilu vuosi sitten tv-kasvo Sara Siepin, 27, ulosottohelvetistä. Ex-missillä oli tuolloin ulosotossa lähes 18 000 euroa, mutta hän vakuutti Seiskalle hoitavansa asian.

Lue myös: Luottotietonsa menettänyt Sara Sieppi valtavista ulosotoistaan: Muhkea summa on suhteellista!

Ulosottovuori pysyi kuitenkin pitkään samankokoisena, mutta nyt Sara on saanut lähes puolet maksettua. Tällä hetkellä ulosottovelkaa on vain reilut 10 500 euroa.

Vielä vuosi sitten Sara ei ollut halukas avaamaan ulosottovelkojensa syitä. Kesäkuussa hän kuitenkin päätti viimein kertoa niiden taustat Idealistan blogissaan.

Lue lisää: Sara Sieppi avautuu blogissaan ulosotoistaan ja niistä aiheutuneesta mainehaitasta: ”En ole koskaan ostanut laukkua, johon minulla ei olisi varaa!”

Olen itseoppinut yrittäjä, joka perusti firmansa teini-ikäisenä. Alv-asioihin perehtyminen ei kiinnostellut silloin yhtä paljon kuin LV-laukut. Olen tehnyt paljon töitä viime vuosina, ja vuonna 2015 ja 2016 toiminimeni tulot kasvoivat merkittävästi, Sara kirjoitti.

Viime kesänä sain näitä vuosia koskevan laskun maksamattomista arvonlisäveroista. Asia ei tullut yllätyksenä, sillä tiesin, etten ollut hoitanut asioita kunnolla. Sille ei ole mitään hyvää syytä – mokasin ja olin kiireessäni piittaamaton. Tiesin, että näistä tulee mätkyt, ja hoidetaan ne tottakai pois, hän jatkoi.

Lue lisää Saran ulosottotilanteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!