Uutiset

Luottotietonsa menettänyt Sara Sieppi valtavista ulosotoistaan: Muhkea summa on suhteellista!

17.06.2017 09:35

Ex-missi Sara Siepille, 26, on tämän vuoden puolella kertynyt melkoinen summa ulosottovelkoja. Luottotietonsa menettäneeltä ex-missiltä karhutaan yhteensä yli 17 800:aa euroa, joten voidaan jo puhua todellisesta ulosottohelvetistä, sillä Saran tulot olivat vuonna 2015 vain reilut 25 000 euroa.

SARA SIEPILTÄ RANKKA BLOGIAVAUTUMINEN NYKYELÄMÄSTÄÄN: MÄ ITKEN!

Lähes kaikki Saran ulosottovelat ovat tulleet vireille viime kuussa. Yli 15 000 euroa niistä koostuvat hänen Tmi Sara Sieppi -toiminimensä maksamattomista veroista. Sara tekee toiminimensä kautta kuvauksia, muotinäytöksiä, promootio- ja edustustehtäviä, juontoja, tv-lähetyksiä ja ohjelmakokonaisuuksia.

Parkkisakko ulosotossa

Toiminimen maksamattomien verojen lisäksi Saralta karhutaan yli 2 000 euron edestä vakuutusmaksuja ja yhtä 94 euron arvoista pysäköintivirhemaksua. Parkkisakkoja hänellä oli ulosotossa useitakin, mutta muut hän on maksanut pois.

SARA SIEPPI MUUTTUI NAAPURINTYTÖSTÄ GLAMOUR-BEIBEKSI - KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN!

Vuonna 2015 Sara sai yli 3 500 euroa mätkyjä, joita myös karhutaan ulosotossa reilun 1 800 euron edestä. Seiska tavoitti Saran, joka ei kuitenkaan ollut halukas avaamaan syytä velkoihinsa.

– Muhkea summa on toki suhteellista. Kyse ei onneksi ole sellaisesta määrästä, mikä aiheuttaisi ongelmia nykyisessä taloustilanteessani, ja asia on hoidossa, Sara totesi.

Roope maksoi omansa

Saran avopuolisolla Roope Salmisella, 27, on myös ollut ennakkoverot ulosotossa. Viime vuosina Roopella on kuitenkin riittänyt töitä niin paljon, että hänen ansiotasonsa on noussut merkittävästi, ja hän on maksanut viimeisetkin ulosottovelkansa alkuvuodesta.

Vuonna 2015 Roope tienasi yli 76 000 euroa ja sai vielä reilun 1 100 euron veronpalautukset.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!