Kim Jong-nam oli mieltynyt uhkapeleihin, naisiin ja viinaan.

Uhkapeleihin, naisiin ja viinaan mieltynyt playboy - tällainen oli salamurhattu Pohjois-Korean diktaattorin velipuoli Kim Jong-nam!

05.11.2017 20:07

Seiska kertoi aikaisemmin oikeudenkäynnistä, jossa 28-vuotiasta vietnamilaista Doan Thi Huongia ja 25-vuotiasta indonesialaista Siti Aisyahia syytetään Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin velipuolen Kim Jong-namin murhasta.

Lue lisää: Voiko tämä olla totta? Kim Jong-namin salamurhasta syytetyt kertoivat uskomattoman selityksen teolleen: Luulimme olevamme piilokamerassa!

Lue lisää: Tällaisia ovat Kim Jong-namin salamurhasta syytetyt naiset: toinen vilautti Idolsissa paljasta pintaa!

Kim Jong-nam on Pohjois-Korean edesmenneen diktaattorin Kim Jong-ilin vanhin poika, ja häntä pidettiin pitkään isänsä todennäköisimpänä seuraajana. Vuonna 2001 hän jäi kuitenkin kiinni yritettyään päästä Japaniin väärennetyllä Dominikaanisen tasavallan passilla ja joutui isänsä epäsuosioon.

Hänen nuoremmasta veljestään Kim Jong-unista tuli Pohjois-Korean diktaattori vuonna 2011, jonka jälkeen Nam on kritisoinut Pohjois-Korean diktatuuria julkisesti. Joidenkin tietojen mukaan hänet yritettiin salamurhata useita kertoja aiemmin vuosien 2004–2012 välillä.

Eteläkorealaisten tiedustelutietojen mukaan hän jopa lähetti velipuolelleen kirjeen tämän noustua valtaan.

Hän aneli tätä säästämään hänen henkensä. Nam oli playboyn maineessa, ja hänen tiedettiin olevan mieltynyt uhkapeleihin, naisiin ja viinaan.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!