Hyppää pääsisältöön
Murhasta syytetyt naiset voivat saada kuolemantuomion.

Tällaisia ovat Kim Jong-namin salamurhasta syytetyt naiset: toinen vilautti Idolsissa paljasta pintaa!

Malesiassa on parhaillaan menossa murhaoikeudenkäynti, jossa 28-vuotiasta vietnamilaista Doan Thi Huongia ja 25-vuotiasta indonesialaista Siti Aisyahia syytetään Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin velipuolen Kim Jong-namin murhasta.

Lue lisää: Voiko tämä olla totta? Kim Jong-namin salamurhasta syytetyt kertoivat uskomattoman selityksen teolleen: Luulimme olevamme piilokamerassa!

Sekä Aisyah että Huong olivat ennen tekoa työskennelleet kuukausia Malesian pääkaupungin, Kuala Lumpurin yöelämässä. Malesialaisessa mediassa heitä on väitetty prostituoiduiksi, vaikkei siitä ole suoraa näyttöä. Kummatkin ovat kotoisin köyhistä oloista kotimaidensa maaseudulta.

Vietnamilainen Doan kilpaili aikoinaan kotimaansa Idols-kisassa, jossa hänen esityksensä nousi otsikoihin hyvin paljastavan esiintymisasun takia.

Indonesialaisen Siti Aisyahin äiti Benah kertoi paikalliselle lehdistölle, että vähän ennen murhaa tytär oli vieraillut kotonaan ja kertonut saaneensa töitä hajuvesiyhtiön mallina Malesiassa. Vanhemmat kuvailivat paikallismedialle tytärtään määrätietoiseksi ja kovaksi tekemään töitä.

– Hän kertoi lähtevänsä Malesiaan kuvaamaan ohjelmaa, jossa ihmisiä yllätetään suihkuttamalla hajuvettä heidän päälleen, äiti kertoo.


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!