Jenny Helenius etsii miestä televisiosta.

Tv:stä tuttu Jenny, 34, metsästää unelmiensa miestä televisio-ohjelmassa – ”Pitää olla helvetin komea!”

21.07.2018 07:45

Bachelor Suomi -sarjasta tuttu Jenny Helenius, 34, etsii elämänsä rakkautta Suomen ensimmäisellä Bachelorette-kaudella. Ensi syksynä Liv-kanavalla nähtävän sarjan kuvaukset käynnistyvät pian.

Jenny kertoo, että ohjelmaan metsästetään yhä miehiä.

– En tiedä, millaisia komistuksia mukaan on hakenut. Toivottavasti heidän joukossaan on yksi hyvä, Jenny nauraa Seiskalle.

Lue myös: Oho, mikä trio! Tuleva Bachelorette-Jenny, Iholla-Esko ja Ensitreffit alttarilla -Olli lomailivat Tallinnassa - katso kuvat!

Hän myös kertoo saaneensa jo yksityisviestejä miehiltä. Siltä oikealta, jota etsii rinnalleen, Jenny haluaa avoimuutta ja hauskuutta.

– Miehen pitää olla helvetin komea. Tykkään pitkistä miehistä, mutta lopulta kaikki on kuitenkin kiinni kemiasta.

Jenny kohtasi Juha Rouvisen Bachelor Suomen ensimmäisellä kaudella, ja nyt on Jennyn vuoro jakaa ruusuja kosiskelijoille.
<em>Jenny kohtasi Juha Rouvisen Bachelor Suomen ensimmäisellä kaudella, ja nyt on Jennyn vuoro jakaa ruusuja kosiskelijoille.</em>

Ystävystyi Sadun kanssa

Jenny on televisiosta ja samasta teemasta ennestään tuttu: hänet nähtiin kisaamassa Juha Rouvisen sydämestä Bachelor Suomen ensimmäisellä kaudella.

Tuolloisen sarjan jälkeen Jenny on ollut tapailusuhteessa, mutta ei ole löytänyt elämänsä rakkautta.

Lue myös: Hän on Suomen ensimmäinen Bachelorette – 34-vuotias Jenny oli mukana Yhdysvalloissa supersuositussa deittiohjelmassa!

– Se oikea ei ole osunut kohdalle, hän toteaa.

Jenny ystävystyi Sadun (vas.) kanssa, joka vei ensimmäisellä kaudella Juha Rouvisen sydämen. – Suhteemme kesti vain muutaman kuukauden, Satu kertoo.
<em>Jenny ystävystyi Sadun (vas.) kanssa, joka vei ensimmäisellä kaudella Juha Rouvisen sydämen. – Suhteemme kesti vain muutaman kuukauden, Satu kertoo.</em>

Jenny ei siis Bachelor-sarjassa sulattanut silloisen poikamiehen Juhan sydäntä, vaan tämä valitsi kumppanikseen Sadun.

Jenny kuitenkin ystävystyi Sadun kanssa kuvauksissa.

Sadun ja Juhan suhde ei kestänyt muutamaa kuukautta pidempään, ja Juha menee tänä kesänä naimisiin fitnessguru Jutta Gustafsbergin kanssa.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!