Telkkari

Hän on Suomen ensimmäinen Bachelorette – 34-vuotias Jenny oli mukana Yhdysvalloissa supersuositussa deittiohjelmassa!

17.05.2018 11:46

Bachelor Suomi -ohjelman kolmas tuotantokausi alkaa olla ohi, mutta ei hätää. Suomen ensimmäinen Bachelorette-kausi nähdään Livillä ensi syksynä.

Ohjelmassa 34-vuotias helsinkiläinen Jenny Helenius etsii rinnalleen unelmiensa miestä. Hänet nähtiin ensimmäisellä Bachelor Suomi -kaudella, mutta tuolloin hän ei sulattanut poikamiehenä nähdyn Juha Rouvisen sydäntä.

Lue myös: Mitä ihmettä, Juha Rouvista julkisuustyrkyksi tylyttänyt Bachelor-Jenny mukana ohjelman jenkkiversiossa – kuvat! 

Tykkään sosiaalisista, hauskoista ja itsevarmoista miehistä, jotka pystyvät nauramaan myös itselleen. Ihannemieheni olisi pitkä, komea, urheilullinen ja sellainen nallekarhu, joka pystyy tarvittaessa vaikka kantamaan minut. Ehdottoman tärkeää minulle on se, että mies haluaa perustaa perheen, Jenny kertoi tiedotteessa.

Jenny Helenius

Jenny ei halua rinnalleen liian ulkonäkökeskeistä miestä.

En pidä patsastelijoista, jotka menevät rinta rottingilla ja peilailevat itseään joka ikisestä heijastavasta pinnasta.

Jenny on ollut mukana Bachelor-sarjoissa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa. Hänet nähtiin Yhdysvalloissa supersuosion saaneessa Bachelor Winter Games- ohjelmassa, jossa 26 eri maiden Bachelor-ohjelmista tuttua naista ottivat mittaa toisistaan ja etsivät rakkautta. Sarja nähdään Ruutu-palvelussa kesäkuun alusta alkaen.


 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!