Uutiset
Katso kuvat!

Oho, mikä trio! Tuleva Bachelorette-Jenny, Iholla-Esko ja Ensitreffit alttarilla -Olli lomailivat Tallinnassa - katso kuvat!

11.06.2018 11:30

Ensimmäiseltä Bachelor Suomi -sarjan tuotantokaudelta tuttu Jenny Helenius lomaili viikonloppuna Iholla-tosi-tv-sarjasta tutun bloggaajan Esko Kyrön ja Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutun Olli Laineen kanssa Tallinnassa.

Kolmikko sometti reissultaan ahkerasti sekä Instagram-profiileissaan että sen Stories-osiossa.

olli

Olli meni Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella naimisiin Miia Ezenin kanssa. Pariskunta kuitenkin erosi vuoden avioliiton jälkeen.

LUE LISÄÄ: ENSITREFFIT ALTTARILLA -SULHANEN JÄTTI EROHAKEMUKSEN KÄRÄJÄOIKEUTEEN!

Sittemmin Olli löysi uuden rakkauden, mutta erosi melko pian. Hänen tämän hetkisestä suhdestatuksestaan ei ole tietoa.

KATSO MYÖS: NÄILLÄ KUVILLA ENSITREFFIT ALTTARILLA -SULHO HAKEE SEURAA TINDERISSÄ!

jENNY

Seiska kertoi Jennyn ja Eskon läheisistä väleistä jo viime lokakuussa. Eskon mukaan suhde on kuitenkin pelkästään kaverillinen.

- Olemme oikein hyviä ystäviä, hän totesi, eikä lähtenyt sen kummemmin avaamaan rakkauselämänsä kiemuroita.

LUE LISÄÄ: IHOLLA- JA SUOMEN BACHELOR -SARJAN TÄHDET: ROMANSSIHUHUJA!

Luokanopettajana ja bloggarina työskentelevä Esko oli Iholla-kuvausten aikaan naimisissa niin ikään luokanopettajana ja bloggarina silloin toimineen tyttärensä äidin Karoliinan kanssa.

Nyt Karoliina on kuitenkin löytänyt uuden rakkauden ja muuttanut Tampereelle jääkiekkoilijakihlattunsa Atte Pentikäisen kanssa. Pariskunta avioitui reilu viikko sitten.

LUE LISÄÄ: SUOSIKKIBLOGGAAJA ASTELI ALTTARILLE JÄÄKIEKKOILIJAKOMISTUKSENSA KANSSA: JUMANKEKKA ME OSATAAN BILETTÄÄ - KUVAT!

Esko on kuitenkin pysynyt tahtomattaan sinkkuna.

LUE LISÄÄ: IHOLLA-SARJASTAKIN TUTTU BLOGGARI ESKO KYRÖ EI VIIHDY VAPAILLA MARKKINOILLA - EDESSÄ SILTI SINKKUKESÄ!

jENNY HELENIUS

Jenny puolestaan tähdittää ensi syksynä Liv-kanavalla nähtävää Suomen ensimmäistä Bachelorette eli Unelmien poikamiestyttö -sarjaa.

LUE LISÄÄ: HÄN ON SUOMEN ENSIMMÄINEN BACHELORETTE – 34-VUOTIAS JENNY OLI MUKANA YHDYSVALLOISSA SUPERSUOSITUSSA DEITTIOHJELMASSA!

Jenny kävi kokeilemassa onneaan myös Yhdysvalloissa sarjan spin offissa, supersuosion saaneessa Bachelor Winter Games- ohjelmassa, jossa 26 eri maiden Bachelor-ohjelmista tuttua naista ottivat mittaa toisistaan ja etsivät rakkautta. Sarja ilmestyi Ruutu-palveluun kesäkuun alussa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!