fbq
Uutiset
12.10.2020 21:41
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
roope salminen
Tv:stä kadonnut Roope Salminen muutti elämäntapojaan – opetteli täysin uuden rutiinin arkeensa: ”En olisi voinut uskoa tätä”
Uutiset
12.10.2020 21:41
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Näyttelijä, räppäri ja juontaja Roope Salminen, 30, paljastaa Instagram-päivityksessään, että nauttii aamun varhaisista tunneista. Tv:stä toistaiseksi kokonaan kadonnut Salminen on joutunut opettelemaan uusia rutiineja arkeensa ainakin lapsen saamisen myötä.

Huhtikuussa isäksi tullut räppäri aloittaakin päivänsä nyt täysin uudella tavalla. 

- Olen alkanut heräämään siinä klo 7 pintaan, ja lähden joka aamu kolmeksi tunniksi tallailemaan pitkin Kalliota ja sen lähiympäristöä. En olisi voinut vuosi sitten uskoa, että näistä aamuista tulee vuorokauden suosikkituntini.

Salminen sai syyskuussa tuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Hän on ilmoittanut valittavansa tuomiosta hovioikeuteen. Tuomion myötä hän ei saanut jatkaa Putouksen juontajana All Stars -kaudella.

Lue lisää: Roope Salminen avautuu saamastaan seksualirikostuomiosta - kiistää olevansa syyllinen, aikoo valittaa tuomiosta

Lapsi seurana

Aamutuntien kävelyseurana Roopella on hänen nuori esikoislapsensa lastenvaunuissa. Näyttelijä listaakin seuran lisäksi pari muuta hyvää syytä, miksi rakastaa aamuaikaa. 

- 1) Kukaan ei oleta, että olen hereillä, eli minun kännykkääni tulee 07.00-10.00 keskimäärin noilla ilmoitusta uusista viesteistä. Kukaan ei tarvitse minulta mitään.

- 2) Seura on maailman parasta.

- 3) Monista jenkkipodcasteista on tullut yön aikana uudet jaksot, jotka voi rauhassa kuunnella. Siitä puheenollen, podcast-suositukset kiinnostavat. True crime -podcastit tulevat korvista ulos, mutta politiikka ja kiinnostavat haastattelut olisivat kovassa huudossa, Roope kertoo.

Juontaja hehkuttaa omaa uravalintaansa päivityksessään. 

- Olen tosi onnekas, että olen semmoisessa työssä, missä rauhalliset aamut ovat mahdollisia, varsinkin tämmöisenä aikana. En ota sitä itsestäänselvyytenä. Jos sinulla on mahdollisuus samaan edes, vaikka kerran viikossa, suosittelen aamukävelyä ulkona aina kun mahdollista. Parasta, Roope neuvoo.

Lue myös: Roope Salminen palasi Instagramiin seksuaalirikostuomionsa jälkeen - kertoi yllättävän mielipiteen: oletko Roopen kanssa samaa mieltä? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Lue myös: Roope Salminen sai tuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »