fbq
Uutiset
18.09.2020 14:08
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Roope Salminen
Roope Salminen sai tuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon
Uutiset
18.09.2020 14:08
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Juontaja-näyttelijä Roope Salminen, 30, on saanut tuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. 

Lue myös: Seksuaalirikoksesta syytetty Roope Salminen saapui oikeuteen: "Tässä ei ole mikään muuttunut!"

Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin Seiskalle, että Roope tuomittiin 70 päiväsakkoon. Maksettavaa kertyi 2 380 euroa. Lisäksi hän joutuu maksamaan uhrille 1 000 euroa kärsimyksestä.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

 

Kertoi syytteestä itse

Salmisen seksuaalirikossyyte tuli julkisuuteen viime jouluaatonaattona, kun hän kertoi Instagram-tilillään, että häntä syytetään pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Lue lisää: Sokkiuutinen: Roope Salminen kertoo saavansa syytteen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon: "Olen ehdottomasti syytön"

Roope kommentoi asiaa seuraavasti Instagram-päivityksessään:

Olen saanut tiedon, että minua vastaan on nostettu syyte nimikkeellä "pakottaminen seksuaaliseen tekoon". Syyte liittyy minun ja toisen aikuisen välillä vuonna 2015 tapahtuneisiin asioihin.Minulle vaaditaan päiväsakkoja. Olen ehdottomasti syytön. Toivon asian etenevän mahdollisemman pikaisest tuomioistuimen käsittelyyn, jotta asiassa saadaan oikeuden päätös. Laista johtuvan salassapitovelvollisuuden vuokse en voi kommenoida asiaa enempää ennen oikeuden ratkaisua.

Seiskan tietojen mukaan epäilty rikos ajoittuu kesään 2015 ja samalle päivälle, jolloin Roope esiintyi bändinsä kanssa Helsingissä, Tavastia-klubilla.

Artikkelia muokattu 21.9.: Poistettu asianomistajan tunnistetietoja.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »