Hyppää pääsisältöön
Mikko Rasila avautuu epilepsiakohtauksestaan.

Tv-tähti Mikko Rasilan epilepsiakohtauksella rajut seuraukset: ”Minulla on 90-vuotiaan aivot - monet luulevat minun olevan kännissä!”

Näyttelijä ja tanssija Mikko Rasila ajautui eronsa jälkeen rajuun syöksykierteeseen, joka vei miehen pahimmillaan sairaalaan rajun epilepsiakohtauksen takia.

Nyt Mikko on päättänyt tehdä elämässään muutoksen ja treenaa kehonrakentaja Tuomo ”The Möykky” Korhosen opastuksella takaisin huippukuntoon.

Lue lisää: Näyttelijä Mikko Rasila teki hurjan elämäntaparemontin: laihtui 13 kiloa – paljonkertovat kuvat ja video!

Puntteja nostellessa näyttelijän vasen käsi jää välillä oikeasta selvästi jälkeen. Se on peruja helmikuussa sattuneesta toisesta epilepsiakohtauksesta, josta hän ei aiemmin ole kertonut julkisesti.

– Muistan vain, että rojahdin vesisateessa vasemmalle kyljelleni mukulakivikadulla Espanjassa lomaillessani.

Lue myös: Tv-tähti Mikko Rasila avautuu eron jälkeisestä masennuksestaan ja syöksykierteestään: Olin sentin päässä kuolemasta!

Paikalle hälytettiin ambulanssi, mutta Mikko vaikutti sen verran hyvinvoivalta, että hänet saatettiin sairaalan sijasta kotiin, jossa hän kuvitteli selviävänsä ottamalla epilepsialääkkeen.

– Olin kuukauden kipeä ennen kuin menin lääkäriin, jossa todettiin, että olkapääni ja kolme kylkiluuta olivat murtuneet kaatumisessa. Vanhana balettitanssijana kipukynnykseni on ilmeisesti aika korkea.

Lue myös: Näyttelijä Mikko Rasila palaa helvetistä – selvisi vuosien syöksykierteestä: Viime talvi oli aivan helvetin rankka!

Ruhjeita aivoissa

Mikon epilepsia pysyy nykyään kurissa lääkkeillä, eikä kohtausten pitäisi uusiutua. Hänelle jäi kuitenkin ruhjeita vasempaan aivolohkoon.

– Neurologin mukaan minulla on 90 vuotiaan miehen aivot. Esimerkiksi, jos astun ulkoa pimeästä kirkkaasti valaistuun ruokakauppaan, joudun ottamaan seinästä kiinni, koska minua alkaa pyörryttää. Monet varmasti luulevat minun olevan kännissä.

Lue myös: Entinen TTK-tuomari Mikko Rasila turrutti erotuskaansa alkoholilla – syöksykierre johti kuoleman partaalle: ”Hirveä virhe!”

Vaikka Mikko joutuu vielä loppuvuodesta aivotutkimuksiin, hän hinkuu jo takaisin näyttämöille vuoden sairausloman jälkeen. Tulevia projektejakin on jo suunnitteilla.

– Aivotutkimukset ratkaisevat paljon, mutta pyrin takaisin lavalle mahdollisimman pian. Tulevaisuus näyttää nykyään valoisalta. Lisäksi olen sinkku, ja minulla saattaa olla haku päällä, Mikko velmuilee.

Lue myös: Ohhoh, syöksykierteessä olleen Mikko Rasilan hurja elämänmuutos: tältä kuoleman partaalla ollut tv-tähti näyttää nyt - kuva!

 


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!