Hyppää pääsisältöön
Mikko Rasila turrutti erotuskaansa alkoholilla.

Entinen TTK-tuomari Mikko Rasila turrutti erotuskaansa alkoholilla – syöksykierre johti kuoleman partaalle: ”Hirveä virhe!”

Muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomaristosta tuttu Mikko Rasila, 55, on tehnyt syöksykierteensä jälkeen elämänmuutoksen. Nykyään hän treenaa kehonrakentaja Tuomo ”The Möykky” Korhosen johdolla.

Lue lisää: Ohhoh, syöksykierteessä olleen Mikko Rasilan hurja elämänmuutos: tältä kuoleman partaalla ollut tv-tähti näyttää nyt - kuva!

Mikon vaikeudet alkoivat, kun hän erosi puolisostaan Markus Ahosta kolmisen vuotta sitten.

– Olimme yhdessä 17 vuotta, ja eron jälkeen kaikki tuntui turhalta. Olin todella masentunut, enkä osannut olla yksin. Olen vasta äskettäin palannut entiseksi Mikoksi.

Alamäki huipentui epilepsiakohtaukseen Espanjan Aurinkorannikolla. Kohtauksen seurauksena hän oli teho-osastolla koomassa viisi päivää.

Lue myös: Pysäyttävä kuva sairaalasta: TTK-tuomari Mikko Rasila ryyppäsi itsensä koomaan, heräsi kasvot ruhjeilla – ”En muista mitään!”

Mikon alkoholinkäyttö oli isosti otsikoissa, kun Seiska uutisoi hänen ensimmäisestä epilepsiakohtauksestaan. Häntä kutsuttiin uutisissa jopa rapajuopoksi.
Mikko myöntää kyllä juoneensa eron jälkeen pitkän aikaa liikaa mutta haluaa kumota väitteet alkoholisoitumisestaan.

Lue myös: Tv-tähti Mikko Rasilan tunteikas tilitys alkoholismistaan – koomaan ja konkurssiin vienyt viinakierre johtui erotuskasta: Valehtelin kaikille!

– Eron jälkeen yritin turruttaa tuskaani juomalla, mikä oli hirveä virhe. Enää siihen ei ole tarvetta, ja alkoholin käyttöni on vähentynyt huomattavasti. Juon nykyään samalla tavalla kuin kuka tahansa keskivertokansalainen. Pystyn ottamaan pari lasia viiniä ja jättämään sen siihen, Mikko kuvailee.

Katso videolta kuinka Mikko ja Tuomo treenaavat!

 


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!